RYHMILLE

Mitä enää odotat? Tule porukassa!

Olipa kyse työporukasta, yhdistyksestä, ystävistä tai muusta sidosryhmästä, teatteri on erinomainen valinta virkistää mieltä ja nauttia elämyksellisestä illasta. Kouvolan Teatterista saat aina henkilökohtaista palvelua. Varaa ryhmällesi parhaat paikat ajoissa!

Tee varaus tai vahvista olemassa oleva varauksesi kätevästi alla olevalla lomakkeella. Lähetämme varausvahvistuksen ja olemme yhteydessä tarvittaessa.

Ryhmämyyntimme palvelee teitä kaikissa käänteissä. Halutessasi voit kysyä lisää ryhmäalennuksista, tarjouksista ja muista teatteri-illan yhteyteen saatavista palveluista:
p. 05 7400 300, ma-pe klo 10–15
kati.vanhalakka@kouvolanteatteri.fi

Ryhmälippujen vahvistus ja lähetys

Pyydämme varmistamaan ryhmän tilauksen viimeistään 3 viikkoa ennen esitystä. Varmistetut liput lähetetään postitse, sähköpostitse pdf-lippuina tai jätetään noudettavaksi lippukassalta. Laskuttaa voimme kirjeellä, sähköpostilla tai e-laskuna (laskutuslisä 10 €). Korona-ajan sairastapauksissa lippu on mahdollista vaihtaa lahjakorttiin.
Lue lisää

Ryhmäalennukset

Yli 10 hlön ryhmille alennus -1 € lippu, musikaali-, Joulushow-lipusta -2 €.
Yli 20 hlön ryhmälle vapaalippu, yli 50 hlön ryhmille kaksi vapaalippua. Linja-autonkuljettaja saa lippukassalta vapaalipun, jos esityksessä on tilaa. 
Katso esityskohtainen hinnasto
Katso ohjelmisto

Koululaisryhmät

Päiväkoti- ja koululaisryhmille on omat etuhinnat arkiaamujen esityksiin. Koululaisryhmille on tietyistä näytöksistä lisäksi opetusmateriaalia. Tiedustele myös kulissikierrosta. Lue lisää yleisötyösivulta.

Tilausnäytökset

Halutessanne tilausnäytöksen, ottakaa hyvissä ajoin yhteyttä ryhmämyyntiin. Tilausnäytös on erinomainen tapa saada yksittäisen lipunhintaa alemmas. Voit hyödyntää mahdollisuutta esimerkiksi varainkeruuseen tai isompaan tilaisuuteen.

RYHMÄKIRJE SÄHKÖPOSTIIN

Haluaisitko ryhmäkirjeen sähköpostitse? Liity sähköpostilistalle ja saat Tervetuloa-tarjouksen välittömästi sähköpostiisi.

Liity ryhmäsähköpostilistalle tästä

TEE VARAUS TAI VAHVISTA AIEMPI VARAUKSESI :

Valitse tästä, oletko vahvistamassa varaustasi vai tekemässä alustavaa varausta.
Mikäli varaat yksityishenkilönä, kirjoita tähän kenttään vain "yksityishenkilö"
Erittele tähän lipputyypit seuraavalla tavalla: esim. 10 eläkeläinen, 15 normaali, 1 pyörätuoli
Mikäli sinulla on paikkatoiveita, mieltäsi askarruttaa jokin muu asia tai toivot meiltä yhteydenottoa. Kirjoita asiasta tähän. Mikäli paikkatoiveita ei ole erikseen esitetty, katsomme aina parhaat vapaana olevat paikat.

Tuliko posti väärällä osoitteella tai oliko yhteystiedoissa puutteita?

Päivitä ryhmänne yhteystiedot alla olevalla lomakkeella.