YLEISÖTYÖ – LÄHEMMÄKSI TEATTERIA

Yleisötyö tarkoittaa teatterin näytöstoiminnan rinnalla tarjottavia tapahtumia ja yhteistyömuotoja, joiden tavoitteena on syventää teatterin ja yleisön välistä suhdetta. Teemme säännöllistä yleisötyötä eri-ikäisten katsojien ja katsojaryhmien kanssa. 

Image

Tule tutustumaan teatteriimme!

Järjestämme esityksiin liittyen erilaisia yleisötapahtumia kuten teosesittelyjä, avoimia harjoituksia ja taiteilijatapaamisia, joissa osallistujat voivat tutustua esitysten valmistamiseen ja kuulla teatterintekijöiden ajatuksia. Tapahtumat teatterilla ovat maksuttomia ja kaikille avoimia, ja niistä tiedotetaan nettisivujen etusivulla ja sosiaalisessa mediassa. Tule mukaan!

Lisäksi jatkuvasti on käynnissä erilaisia yleisötyöprojekteja kuten hankkeita sekä kummiluokkatoimintaa lapsille. Taidekasvatusta ovat myös näytelmiin liittyvät syventävät tehtävämateriaalit, joita valmistamme ajoittain eri oppilaitoksille. Yleisötyöllä ja teatterikasvatuksella sekä niiden kautta saavutettavilla hyvinvointivaikutuksilla on tärkeä merkitys teatterin toiminnassa.

Yleisötyön yhteyshenkilö:
Anne Jokivirta, p. 045 899 7775, anne.jokivirta(at)kouvolanteatteri.fi


Image