LIPUT

Kouvolan Teatterin lipunmyynti aloitetaan turvavälein rajattuun katsomoon. Pyydämme huomioimaan, että mikäli ohjeistuksiin tulee muutoksia, voivat paikat muuttua hieman vallitsevan tilanteen mukaan. Noudatamme viranomaisohjeita, jotta voit aina tulla teatteriin turvallisin mielin.

Kouvolan Teatterin lippuja voi ostaa alla olevista kanavista.

Verkkokaupasta

Helposti ja nopeasti verkkokaupastamme!

Toimituskulut alk. 1 €

Osta liput

Teatterin lippukassalta

05 7400 330
lippukassa@kouvolanteatteri.fi
Salpausselänkatu 38, Kouvola

Ti-la klo 11–15 ja 3 h ennen iltaesityksiä.

Lippupisteen kanavista

0600 900 900
www.lippu.fi

Ma-pe klo 9–17, puhelun hinta 2 €/alk. min + mpm/pvm

Toimituskulut alk. 1 €

HINNASTO

KIRKA – SURUN PYYHIT SILMISTÄNI

Peruslippu 44 €
Eläkeläiset 42 €
Lapset, opiskelijat, työttömät 28 €
Lapsiryhmät arkiaamuina* 20 €

ANJAN LÄHES ERINOMAINEN ELÄMÄ

Peruslippu 25 €
Eläkeläiset 22 €
Lapset, opiskelijat, työttömät 16 €
Lapsiryhmät arkiaamuina* 12 €

JÄNIKSEN VUOSI

Peruslippu 28 €
Eläkeläiset 26 €
Lapset, opiskelijat, työttömät 18 €
Lapsiryhmät arkiaamuina* 15 €

JOULUSHOW 2021

Peruslippu 32 €
Eläkeläiset 30 €
Lapset, opiskelijat, työttömät 20 €
Lapsiryhmät arkiaamuina*

PALKKAMURHAAJAN PAINAJAINEN

Peruslippu 28 €
Eläkeläiset 26 €
Lapset, opiskelijat, työttömät 18 €
Lapsiryhmät arkiaamuina* 15 €

ADALMIINAN HELMI

Peruslippu 16 €
Eläkeläiset 16 €
Lapset, opiskelijat, työttömät 16 €
Lapsiryhmät arkiaamuina* 10 €

RYHMÄT JA TILAUSNÄYTÖKSET

Varaukset 05 7400 300 ma-pe klo 9–16

Yli 20 hlön ryhmille alennus -1 € lippu, musikaalilipusta -2 €. Ryhmänjohtajalle vapaalippu. Linja-autonkuljettaja saa lippukassalta vapaalipun, jos esityksessä on tilaa.

* Koskee klo 10 ja 14 näytöksiä ma-pe. Ryhmään kuuluvat ohjaajat ja opettajat ilmaiseksi.

Lisätietoa ryhmille

LAHJAKORTTI

Teatterilahjakortti on kätevä ja arvostettu lahja. Lahjakortin saa haluamalleen summalle ja saaja voi päättää itse näytöksen makunsa
mukaan. Lahjakortti on vuoden voimassa, ja jos osa siitä jää käyttämättä, summa siirretään uudelle lahjakortille.

Vuonna 2019 ostetut lahjakortit ovat voimassa 31.12.2021 asti ja vuonna 2020 ostetut lahjakortit ovat voimassa 31.5.2022 asti.

Osta lahjakortti

ETUA ASIAKKAILLEMME

S-etunäytökset

S-Etukortilla -2 € alennus lipun hinnoista erikseen mainittuina näytösaikoina. Etu on talouskohtainen, ei ryhmävarauksia. Syksyn 2021 etunäytökset:
Jäniksen vuosi 15.10. klo 19 ja 10.12. klo 14
Palkkamurhaajan painajainen 5.11. klo 19
Anjan lähes erinomainen elämä 19.11. klo 14

Eturivikerho

Liittymällä teatterimme omaan eturivikerhoon saat noin kaksi kertaa vuodessa kotiisi kirjeen, jossa tiedotamme kerholaisten etunäytöksistä. Kerho on maksuton. Voit liittyä kerhoon lähettämällä postiosoitteesi: lippukassa(at)kouvolanteatteri.fi.

Teatteriagentti

Onko teatterikärpänen puraissut? Tarjoamme näköalapaikan teatterimaailmaan ja toivomme sinulta innostuneisuutta toimia viestinviejänä. Lähetämme sähköpostitse erikoistarjouksia agentille, joka kerää kokoon pienen porukan (ystävä-, opiskelu-, harrasteporukka tms. ) ja huolehtii varauksesta. Saat ensimmäisten joukossa tietoa uusista esityksistämme ja yleisötapahtumistamme. Kysy lisää: topi.talasranta(at)kouvolanteatteri.fi.

Ensi-iltakortti

Ensi-iltakortti on sinua varten, jos haluat mukaan ensi-iltojen loisteeseen ja nähdä uudet produktiomme ensimmäisten joukossa omalla vakiopaikalla! Kaudella 2021–22 tulossa on kuusi ensi-iltaa, joihin lähetämme henkilökohtaiset kutsut. Monipuolinen ja upea kattaus pitää sisällään musiikkia, draamaa, komediaa ja lastennäytelmän. Jos näytöspäivä ei sovi sinulle, voit käyttää ensi-iltapaikkasi toisena ajankohtana. Kortin hinta on 150 €. Lisätietoja saa lippukassaltamme.

Virtakortti

Kouvolan kaupungin Virta-kortti on tarkoitettu takuueläkettä tai täydentävää toimeentulotukea saaville. 20 euroa maksavan kortin myyntipaikat ovat yhteispalvelupiste ja kaupungin uimahallit. Virta-kortilla ilmainen pääsy päivänäytöksiin ma-pe, ei koske vierailuja. Etu on henkilökohtainen, ei ryhmävarauksia.

ILLALLA!

Opiskelijaliput vielä tavanomaista edullisemmin! Illalla!-etuhinta 10 € on voimassa kaikissa merkityissä näytöksissä, jotka näkyvät ajankohtaisissa uutisissa. Koskee opiskelijoita ja alle 25-vuotiaita.

K9-kortti ysiluokkalaisille

Kouvolan alueella jaettu K9-kortti oikeuttaa ysiluokan oppilaat vapaalippuun teatterimme omissa näytelmissä: Kirka, Anjan lähes erinomainen elämä, Jäniksen vuosi, Joulushow 2021 ja Adalmiinan helmi. Kortti on voimassa merkityissä K9-näytöksissä sekä muissa esityksissä, jos niihin jää tilaa. Etu ei koske vierailuesityksiä. 

Varainhankinta

Leirikoulu tai luokkaretki tähtäimessä? Myy lippuja lastennäytelmään ja kartuta luokan retkikassaa helposti ja tuottoisasti. Myyntiä voi tehdä milloin vain näytäntökauden aikana. Kysy lisää: Anne Jokivirta, p. 045 899 7775 tai anne.jokivirta(at)kouvolanteatteri.fi.

Avustajat

Henkilökohtaisen avustajan tai tulkin lippu on maksuton.

Ravintolaetu

Lippukassaltamme noudetulla lipulla saat - 3 € alennuksen loppusummasta ruokaillessasi Kouvolan Frans & Roséssa, Rossossa tai Amarillossa näytöspäivänä.

LIPPUJEN LUNASTUS

Lippukassalta

Liput on oltava lunastettuina viimeistään tunti ennen näytöstä, mutta ruuhkan välttämiseksi mielellään jo ennen esityspäivää. Vierailuesityksissä lippujen lunastus on viimeistään viikkoa ennen esitystä. Teatteri ei vaihda eikä lunasta takaisin maksettuja lippuja (poikkeuksena korona-aika).

R-kioskilta

Voit ostaa teatterimme lippuja R-Kioskilta tai lunastaa varaamasi liput varaustunnuksella (pyydä se teatterilta varausta tehdessäsi). Hintaan lisätään toimitusmaksu. Maksimi lippumäärä on 20 kpl/ostos. R-kioskeilla ei voi maksaa lahjakorteilla tai arvoseteleillä.

Forje Majeur -syystä peruttu näytös

Force Majeure -esteen (sairaus, lakko, katastrofi) takia teatteri saattaa joutua peruuttamaan näytännön, jolloin asiakkaalle palautetaan lipun hinta pääsylippua vastaan. Muita tilaajille mahdollisesti aiheutuneita kustannuksia teatteri ei korvaa.

Maksutavat ja kulttuurisetelit

Lippukassallamme käyvät paitsi käteinen myös tavallisimmat maksukortit: Visa, Visa Electron ja MasterCard. Kulttuuriseteleistä käyvät Tyky, Smartum ja Virike sekä niiden mobiiliversioista ePassi, Smartum, Edenred ja Eazybreak.

Lippupisteen nettikaupassa käytössä olevat verkkomaksut: Aktia, Danske Bank, Handelsbanken, Nordea, Osuuspankki, POP Pankki, S-Pankki, Säästöpankki, Ålandsbanken.

Lippupisteen nettikaupassa käytössä olevat maksukortit: Visa, Visa Electron, Mastercard, Eurocard, American Express.

Laskutus

Voimme lähettää laskun postitse esim. lippujen mukana tai sähköisesti verkkolaskuna. Laskutuslisä on 8 €. Verkkolaskutusta toivoessasi varaudu kertomaan yrityksesi Y-tunnus, OVT-tunnus sekä välittäjätunnus.