LIPUT

Kouvolan Teatterin lippuja voi ostaa alla olevista kanavista.

Verkkokaupasta

Helposti ja nopeasti verkkokaupastamme!

Palvelumaksu 1,5 €, toimituskulut alk. 0 €

Osta liput

Teatterin lippukassalta

05 7400 330
lippukassa@kouvolanteatteri.fi
Salpausselänkatu 38, Kouvola

Ti-la klo 11–15 ja 3 h ennen iltaesityksiä.

Lippujen lunastus
Peruutukset

Lippupisteen kanavista

0600 900 900
www.lippu.fi

Ma-pe klo 9–17, puhelun hinta 2 €/alk. min + mpm/pvm

Palvelumaksu 1,5 €, toimituskulut alk. 0 €

HINNASTO

MYRSKYLUODON MAIJA

Peruslippu 44 €
Eläkeläiset 42 €
Lapset, opiskelijat, työttömät 15 €

PINTAREMONTTI

Peruslippu 30 €
Eläkeläiset 28 €
Lapset, opiskelijat, työttömät 15 €

IHAN METSÄSSÄ

Peruslippu 28 €
Eläkeläiset 26 €
Lapset, opiskelijat, työttömät 15 €

JOULUSHOW – Betoniporsaita äidin oomme kaikki

Peruslippu 34 €
Eläkeläiset 32 €
Lapset, opiskelijat, työttömät 15 €

RYHMÄT JA TILAUSNÄYTÖKSET

Varaukset 05 7400 300 ma-pe klo 9–16

Yli 20 hlön ryhmille alennus -1 € lippu, musikaalilipusta -2 €. Ryhmänjohtajalle vapaalippu. Linja-autonkuljettaja saa lippukassalta vapaalipun, jos esityksessä on tilaa.

* Koskee klo 10 ja 14 näytöksiä ma-pe. Ryhmään kuuluvat ohjaajat ja opettajat ilmaiseksi.

Lisätietoa ryhmille

LAHJAKORTTI

Teatterilahjakortti on kätevä ja arvostettu lahja. Lahjakortin saa haluamalleen summalle ja saaja voi päättää itse näytöksen makunsa
mukaan. Lahjakortti on vuoden voimassa, ja jos osa siitä jää käyttämättä, summa siirretään uudelle lahjakortille.

Verkkokaupasta ostetun lahjakortin voi tulostaa itse tai lähettää sähköpostilla suoraan lahjansaajalle. Sekä verkkokaupasta että lippukassalta ostetut lahjakortit käyvät maksuvälineinä molemmissa paikoissa. 

Vuonna 2019 ostetut lahjakortit ovat voimassa 31.12.2021 asti ja vuonna 2020 ostetut lahjakortit ovat voimassa 31.5.2022 asti.

Osta lahjakortti
Osta lahjakortti

ETUA ASIAKKAILLEMME

S-etunäytökset

S-Etukortilla -2 € alennus perus- ja eläkeläislipun hinnoista erikseen mainittuina näytösaikoina. Etu on talouskohtainen, ei ryhmävarauksia. Syksyn 2022 etunäytökset:
Myrskyluodon Maija:  28.10. klo 19 / 4.11. klo 19 / 18.11. klo 19
Ihan metsässä: 17.11. klo 14 / 2.12. klo 14
Pintaremontti: 27.10. klo 19 / 24.11. klo 14
Joulushow: 15.11. klo 19

Eturivikerho

Eturivikerholaisena kuulet teatterin tapahtumista aitiopaikalta ja nautit tarjouksista, joita et muualta saa. Liity eturivikerhoon tilaamalla uutiskirje: Liity tästä

Ensi-iltakortti

Ensi-iltakortti on sinua varten, jos haluat mukaan ensi-iltojen loisteeseen ja nähdä uudet produktiomme ensimmäisten joukossa omalla vakiopaikalla! Kaudella 2022–23 on viisi ensi-iltaa, joihin lähetämme henkilökohtaiset kutsut. Jos näytöspäivä ei sovi sinulle, voit käyttää ensi-iltapaikkasi toisena ajankohtana. Kortin hinta on 160 €. Lisätietoja saa lippukassaltamme.

Virta-kortti

Kouvolan kaupungin Virta-kortti on tarkoitettu takuueläkettä tai täydentävää toimeentulotukea saaville. 20 euroa maksavan kortin myyntipaikat ovat yhteispalvelupiste ja kaupungin uimahallit. Virta-kortilla ilmainen pääsy päivänäytöksiin ma-pe, ei koske vierailuja. Etu on henkilökohtainen, ei ryhmävarauksia.

Avustajat

Henkilökohtaisen avustajan tai tulkin lippu on maksuton.

Teatteriagentti

Onko teatterikärpänen puraissut? Tarjoamme näköalapaikan teatterimaailmaan ja toivomme sinulta innostuneisuutta toimia viestinviejänä. Lähetämme sähköpostitse erikoistarjouksia agentille, joka kerää kokoon pienen porukan (ystävä-, opiskelu-, harrasteporukka tms. ) ja huolehtii varauksesta. Saat ensimmäisten joukossa tietoa uusista esityksistämme ja yleisötapahtumistamme. Kysy lisää: topi.talasranta(at)kouvolanteatteri.fi

Opiskelijan superetu

Kouvolan Teatterissa on koko näytäntökauden kestävä happy hour, sillä opiskelijat pääsevät näytöksiin 15 eurolla! Tarjous koskee kaikkia alle 25-vuotiaita. Mikäli olet vanhempi, saat tarjoushinnan opiskelijakortilla. Etu koskee myös työttömiä, ei koske vierailuesityksiä tai ensi-iltoja. 

K9-kortti ysiluokkalaisille

Kouvolan alueella jaettava K9-kortti oikeuttaa ysiluokan oppilaat vapaalippuun teatterimme omissa näytelmissä: Myrskyluodon Maija, Pintaremontti, Ihan metsässä ja Joulushow. Paikan voi varata esitysviikolla lippukassalta. Etu ei koske vierailuesityksiä. 

Varainhankinta

Leirikoulu tai luokkaretki tähtäimessä? Myy lippuja lastennäytelmään ja kartuta luokan retkikassaa helposti ja tuottoisasti. Myyntiä voi tehdä milloin vain näytäntökauden aikana. Kysy lisää: Anne Jokivirta, p. 045 899 7775 tai anne.jokivirta(at)kouvolanteatteri.fi.

Museoetu

Lippukassalta noudetun lipun takana on etukuponki Koko Kouvolan Teatteri -näyttelyyn Poikilo-museossa.