Kirka – Surun pyyhit silmistäni

Kirka – Surun pyyhit silmistäni

Tarina rokkarista, joka hurmasi äänellään koko Suomen ja jätti ainutlaatuisen jälkensä musiikkihistoriaan.

Kirka – Surun pyyhit silmistäni

Kirill Kirka Babitzin on unohtumaton luku kotimaisen musiikin historiassa. Vaikka Kirka ei ollut ensimmäinen suomalainen rockia laulanut ja levyttänyt artisti, oli hän ensimmäinen todellinen rocktähti ja ikoni, joka villitsi kansan. Hänen erityislaatuinen äänensä ja energiansa esiintyjänä nostivat hänet tyttöjen ja naisten päiväuniin - sekä miesten levysoittimiin. Monipuolisen artistin sydän sykki rockille, mutta hän valloitti suomalaiset myös muun muassa upeilla iskelmätulkinnoillaan.

Nimiroolissa Mikael Saari 

Kirkan roolin tekee Mikael Saari, joka on yksi tämän hetken valovoimaisimmista musikaalitähdistä. Saari saapuu Kouvolan Teatteriin Kirkaksi suoraan Helsingin messukeskuksessa nähtävän Queen-suurmusikaalin, We Will Rock You, pääroolista. Yhtenä Suomen vahvimmista mieslaulajista tunnettu Mikael Saari on yksi harvoista, jonka tietää varmuudella pystyvän täyttämään Kirkan saappaat tulkinnoillaan.

 

Upeassa musikaalissa nähdään monia tuttuja henkilöitä Kirkan elämästä ja kuullaan kappaleita koko hänen pitkän uransa varrelta. Tule mukaan kokemaan Kirkan tarina ja kuulemaan mm. hitit Hetki lyö, Leijat, Daa-da, daa-da, Hengaillaan, Surun pyyhit silmistäni.
 

Ensi-ilta 5.9. suurella näyttämöllä.
Liput myynnissä nyt! 

 

suomi

Matti Laine: Kirka – Surun pyyhit silmistäni

Ohjaus Niko Taskinen
Koreografi Antti Lahti
Kapellimestari Iikka Kahri
Lavastus Sanna Halme
Pukusuunnittelu Laura Dammert
Kampaukset ja maskeeraus Satu Linerva
Rooleissa Mikael Saari, Markus Waara, Veli-Matti Karén, Tommi Kekarainen, Satu Lemola, Nina Petelius-Lehto, Annina Rubinstein, Raimo Räty ja Tiina Winter
Avustajat Netta Herranen, Hanna Ylönen, Aliisa Lehtinen ja Sela Rubinstein