Tanssin päivän teoshaku

Tanssin päivän teoshaku

Kouvolan Teatterissa järjestetään Kouvola tanssii -tapahtuma kansainvälisen tanssin päivänä 29.4. Alueen tanssinharrastajia ja -ammattilaisia kutsutaan hakemaan mukaan tapahtumaan avoimen teoshaun kautta.

Kansainvälinen tanssin päivä on ylistyshuuto tanssille. Kouvolan Teatteri juhlistaa päivää kolmatta kertaa kokoamalla suurelle näyttämölle moninaisen kattauksen alueen tanssitaidetta. Kouvola tanssii -tapahtuman aikana nähdään niin pieniä tanssijan alkuja kuin kymmeniä vuosia alalla vaikuttaneita ammattilaisia. Ohjelmistossa on myös Suomen kansallisbaletin tanssijan Atte Kilpisen johdolla koottu teos. Ohjelma kokonaisuudessaan julkaistaan myöhemmin.

Tanssin päivän avoin teoshaku

Kouvolan Teatteri avaa Kouvola tanssii -iltaa 29.4. varten teoshaun, joka on tarkoitettu Kaakkois-Suomen tanssinammattilaisille sekä -harrastajille. Haemme mukaan esityksiä, jotka yhdessä edustavat monipuolisesti eri tanssilajeja. Teoksen tulee olla kestoltaan 2–6 minuuttia. Muita rajoitteita esimerkiksi ryhmäkoon, taitotason tai edustettavan lajin suhteen ei ole. Mukaan voit hakea myös demolla eli teos voi olla vielä haun aikana työstövaiheessa.

Hakemuksia vastaanotetaan 15.3. asti osoitteeseen kouvolatanssii@gmail.com.

Hakemuksesi tulisi sisältää:
• lyhyt esittely itsestäsi/ryhmästäsi
• Youtube-linkki esitystaltiointiin tai demoon (ja salasana tallenteeseen, mikäli video on salattu)
• lyhyt kommentti, miksi juuri sinun/teidän esitys sopisi Kouvolan tanssin päivän ohjelmistoon
• lyhyt kirjallinen esittely teoksestasi, josta käyvät ilmi ainakin seuraavat tiedot: teoksen nimi, edustettu laji, teoksen teema/aihe ja arvioitu kokonaiskesto

Valintaraadissa ovat mukana näyttelijä, tanssija ja koreografi Annina Rubinstein, tanssitaiteilija Roosa Raanoja ja tanssinopettaja ja koreografi Anu Itkonen sekä puheenjohtajana teatterinjohtaja Tiina Luhtaniemi.