Lippujen lunastus

Lippujen lunastus
Varatut liput on oltava lunastettuina viimeistään tuntia ennen näytöstä, mutta ruuhkan välttämiseksi mielellään jo ennen esityspäivää.

Lippujen lunastus (vierailuesitykset)
Vierailuesityksissä lippujen lunastus on viimeistään viikkoa ennen esitystä. Lunastamattomat varaukset palautuvat takaisin myyntiin.

Liput R-Kioskilta
Voit ostaa teatterimme lippuja R-Kioskilta tai lunastaa varaamasi liput varaustunnuksella (pyydä se teatterilta varausta tehdessäsi). Hintaan lisätään toimitusmaksu. Maksimi lippumäärä on 20 kpl/ostos. R-kioskeilla ei voi maksaa lahjakorteilla tai arvoseteleillä.

Maksutavat ja kulttuurisetelit
Lippukassallamme käyvät paitsi käteinen myös tavallisimmat maksukortit: Visa, Visa Electron ja MasterCard. Kulttuuriseteleistä käyvät Tyky, Smartum ja Virike sekä niiden mobiiliversioista ePassi, Smartum, Edenred ja Eazybreak. Huomioithan, että kulttuurisetelit on tarkoitettu henkilökohtaiseen käyttöön, eikä niillä voi maksaa muiden lippuja.

Lippupisteen nettikaupassa käytössä olevat verkkomaksut: Aktia, Danske Bank, Handelsbanken, Nordea, Osuuspankki, POP Pankki, S-Pankki, Säästöpankki, Ålandsbanken.

Lippupisteen nettikaupassa käytössä olevat maksukortit: Visa, Visa Electron, Mastercard, Eurocard, American Express.

Laskutus
Voimme lähettää laskun postitse esim. lippujen mukana tai sähköisesti verkkolaskuna. Laskutuslisä on 10 €. Verkkolaskutusta toivoessasi varaudu kertomaan yrityksesi Y-tunnus, OVT-tunnus sekä välittäjätunnus.