Esittely ja tilat

Esittely ja tilat

Teatterimme sijaitsee Kouvolan keskustassa, vain kävelymatkan päässä kaupungin ravintoloista sekä rautatieasemasta. Teatterin lähettyviltä löytyy hyvin myös parkkitilaa.

Kaksi näyttämöä

Teatterimme toimii kahdella näyttämöllä: Suuren näyttämön katsomossa on 353 paikkaa. Pienen näyttämön eli [klubi]n katsomossa on 90-96 paikkaa produktiosta riippuen. Käytössä ei ole numeroituja paikkalippuja.

Uudistunut [klubi] 

Uudistettu [klubi]mme on erinomainen valinta oman tilaisuutesi paikaksi silloin, kun kaipaat erityistä tunnelmaa. Katso alta virtuaalikierros. 
 

Ravintolan käyttämät tilat

Palveluita täydentää ala-aulan teatteriravintola, jossa on 66 paikkaa. Teatterimme ylälämpiössä on 40 istumapaikkaa, tarjoiluja voidaan kattaa myös seisomapaikoille.

Pieni näyttämö toimii ravintolamaisena [klubi]na silloin, kun sali ei ole teatteriproduktiota varten rakennetussa katsomomuodossa. Tila on teatteriravintolan tilausasiakkaiden käytössä mahdollisuuksien mukaan (kokoukset, perhejuhlat, merkkipäivät jne).

Esteettömyys

Teatteriimme on esteetön pääsy. Pyörätuoliluiska sijaitsee pääisäänkäynnin vasemmalla puolen. Ala-aulassa sijaitsevalla hissillä pääsee sekä suuren näyttämön (2.krs) että [klubi]-näyttämön (-1 krs.) tiloihin. Suuren näyttämön katsomossa on kaksi pyörätuolipaikkaa molemmin puolin salia sisääntulokorkeudella (rivi 6). Myös [klubi]lle pääsee pyörätuolilla.

Yleisövessat löytyvät pienen näyttämön ja yleisöaulan välistä ensimmäisestä kerroksesta. Invavessat sijaitsevat narikan vasemmalla puolella ensimmäisessä kerroksessa.

Induktiosilmukka toimii koko suuren näyttämön että [klubi]-näyttämön alueella. Halutessaan kuulokojeen voi asettaa T-asentoon.

Aulahenkilökunta auttaa mielellään esim. esteettömyyttä koskevissa asioissa.