Tämä on ryöstö!

Tämä on ryöstö!

Komediahitti pankkiryöstöstä! Ensi-ilta 17.10.2020 suurella näyttämöllä.

Tämä on ryöstö!

Farssin aineksia sisältävä Tämä on ryöstö! -pankkiryöstökomedia tarjoilee yleisölle läjäpäin koomisia hetkiä sekä oivaltavia teatterikonsteja, kun näyttämöä hyödynnetään ennennäkemättömällä tavalla. Esityksen rullatessa pääset nauramaan ja hieromaan silmiäsi näyttelijöiden osoittaessa taitonsa niin fyysisessä kuin verbaalisessakin komiikassa.

Lähde mukaan seuraamaan pakojalalla olevan roiston epäonnisia ryöstöpuuhia hänen yrittäessään päästä käsiksi mittaamattoman arvokkaaseen timanttiin Kouvolan keskuspankin uumenissa. Roiston apuna on vähemmän välkky apuri, viekas tyttöystävä – ja huoltomies. Kuka tästä varsinaisesta A-ryhmästä onnistuu lopulta kaappaamaan timantin? Olisi suorastaan rikollista missata tämä!

"Rahat takas, jos ei naarata!" lupaa ohjaaja Mika Nuojua.

Näytelmä on jatkoa samojen nuorten tekijöiden (Henry Lewis, Jonathan Sayer ja Henry Shields) menestyksekkäälle Näytelmä joka menee pieleen -komedialle, joka nähtiin Kouvolan Teatterissa kaudella 2017–18.

 

Näytelmän jatkaminen ohjelmistossa on vielä epävarmaa koronapandemian vuoksi.

suomi
Arviot: 

"Kokonaisuus kasvaa omintakeiseksi, riehakkaaksi farssiksi, jossa puujalkavitsit ja akrobatia sulautuvat surutta toisiinsa ja näyttelijät saavat venyä ylistyskuoroilakoinnista eläimelliseen kiihkoon."
Kouvolan Sanomat

"Parhaita teatteriesityksiä mitä olen nähnyt! Tämä kummallinen aika, jos mikä, tarvitsee keveää iloa. Niin hyvä, että tekisi mieli nähdä uudelleen."
Yleisökommentti

"Hengästyttävä kokemus ja ihan ehdoton suositus!! Olin jälleen kerran mykistynyt siitä, millaiseen suoritukseen Kouvolan Teatteri kerta toisensa jälkeen kykenee ja miten yllättää katsojansa."
Yleisökommentti

Käsikirjoitus Henry Lewis - Jonathan Sayer - Henry Shields: Komedia pankkiryöstöstä
Suomennos Mikko Koivusalo
Ohjaus Mika Nuojua
Lavastus ja pukusuunnittelu Jyrki Seppä
Valosuunnittelu Antti Helineva
Äänisuunnittelu Kari Mitikka
Kampaukset ja maskeeraus Satu Linerva
Koreografiat Annina Rubinstein
Musiikin sovitus ja toteutus Iikka Kahri
Rooleissa Tiina Winter, Markus Waara, Veli-Matti Karén, Sami Kosola, Tommi Kekarainen, Satu Lemola, Nina Petelius-Lehto, Annina Rubinstein ja Raimo Räty

Kuvat TAVATON media