Taidepolku Into toi taidetta teatterin ikkunoihin

Taidepolku Into toi taidetta teatterin ikkunoihin

Kouvolan Teatterin ikkunoihin on ripustettu Pilvi Veijasen taideteoksia osana Taidepolku Intoa! Teokset ovat esillä 31.1. asti.

Ikkunan täydeltä taidetta

Pilvi Veijanen on 28-vuotias keväällä valmistuva graafinen suunnittelija. Kaikenlainen luova tekeminen on kiehtonut häntä jo pienestä asti. Tällä hetkellä hänen suosikkitekniikoitaan ovat akryyleillä maalaaminen kankaalle sekä digitaalinen taide.

Vaikka hypinkin eri tekniikoiden välillä ja haluan jatkuvasti kokeilla uutta, huomaan töissäni useita yhdistäviä tekijöitä. Etenkin valolla, rikkaalla väripaletilla sekä unenomaisilla aihealueilla on runsaasti jalansijaa töissäni. Realismin sijaan haluan luoda asioita, joissa on unenomaista tunnelmaa, kauneutta ja ehkä myös ripaus outoutta.

Taidepolku Intoa varten valitut teokset ovat myytävänä. Pilvi tekee myös tilauksesta maalauksia, digitaalisia kuvituksia, pieniä animaatioita sekä graafisia töitä laidasta laitaan.

Taidetili Instagramissa:
@pilvi.arts

Graafisen suunnittelun portfolio:
pilviveijanen.fi

Sähköpostiosoite:
pilviveijanen@gmail.com

Taidepolku vie kävelylle kauniiseen Kouvolaan

Taidepolku Into on toista kertaa järjestettävä ulkoilmataidenäyttely, joka kiertää Kouvolan ydinkeskustassa esitellen paikallista taidetta ja liikkeitä. Taideteokset ovat esillä ikkunoissa 5.–31.1.2022. Mukana on tänä vuonna 26 liikettä ja kymmeniä taiteilijoita.

Taidepolku on hieno esimerkki yhteisöllisyydestä, yhteen hiileen puhaltamisesta ja suuresta positiivisesta voimasta, jota kansalaisilla on tehdessään yhteistyötä kaupungin toimijoiden ja yritysten kanssa!

Lue lisää ja katso kaikki kohteet kartalta: https://kouvolansome.com/taidepolkuinto2022/