Yrityksille

Yrityksille

Me loihdimme elämyksen, te tuotte itsenne!

Kouvolan Teatteri tarjoaa hyvät puitteet, kun toiveissa on yhteinen elämys, pieni irtiotto ja laadukkaat catering-palvelut. Järjestämme vuosien kokemuksella asiakasillat, juhlatilaisuudet, pikkujoulut ja kokoukset. Tervetuloa nauttimaan laatuesityksen ja hyvän ruuan merkeissä!

Asiakasillat ja juhlatilaisuudet kätevästi

Teatterimme tarjoaa viihtyisän ympäristön asiakasillan järjestämiselle tai yrityksenne porukan yhteiselle hetkelle työhyvinvoinnnista huolehtimisen merkeissä. Tiloissamme järjestetään myös erilaisia juhlia. Tunnelmalliseen [klubi]-tilaan mahtuu 90-96 ja teatteriravintolaan 70 henkilöä. Suuren näyttämön katsomoon puolestaan mahtuu 353 henkilöä.

Jos ryhmänne on suuri, kannattaa harkita tilausnäytöksen varaamista. Tällöin saatte myös hyvän mahdollisuuden omalle porukalle suunnattuun oheisohjelmaan teatterimme tiloissa. Tilausnäytöksessä yksittäisen lipun hinnasta tulee erittäin edullinen ja näytös itsessään toimii kohokohtana vaikkapa yritysjuhlassanne. Rasti ruutuun siis, tämä puoli on kunnossa! Kysy lisää ryhmämyynnistämme!

Teatteriravintolasta voitte tilata toivomanne tarjoilut väliajalle, ennen tai jälkeen näytöksen. Jos valmiista vaihtoehdoista ei löydy sopivaa, ravintola tekee mielellään tarjouksen juuri teille räätälöidyistä tarjoiluista.

Kokoukset inspiroivassa ympäristössä

Uudistuneen [klubi]-tilamme voi vuokrata kokouskäyttöön tai muun oman tilaisuuden pitopaikaksi.
Vuokraa [klubi] käyttöösi >>

Kulttuurisetelit

Tiesithän, että yleisimmät kulttuurisetelit käyvät meillä maksuvälineinä?

Hyviä uutisia yrityksille! Tilaa uutiskirjeemme

Haavi auki, täältä tulee ideoita! Uutiskirjelistalle liittyneet yritysasiakkaat saavat 1-2 kertaa kuussa ajankohtaista tietoa palveluistamme sekä paketoinneista esim. asiakastilaisuuden, juhlatilaisuuden, kokouksen tai työhyvinvointitapahtuman järjestämiseen liittyen.

Täytä yhteystietosi ja liity yritysten uutislistalle >>