Ryhmille

Ryhmille

Teatteriin oman porukan kanssa!

Yhdessä koettu teatterielämys on mahtava voimanlähde. Tunnelmaa, elämyksiä ja virkistymistä, hyvässä seurassa. Yhteinen elämys tuottaa energiaa, näkökulmia sekä keskustelunaiheita vielä pitkään näytöksen jälkeen.

Ryhmämyynti palvelee

Ryhmämyyntimme hoitaa ryhmien lippuvaraukset, laskutuksen sekä auttaa mielellään kokonaisuuden suunnittelemisessa. Sattuisiko joku näytelmän teemaan liittyvä oheistapahtuma kohdallenne?
...tai miten olisi kulissikierros? >>
...tai taiteilijatapaaminen näytöksen yhteydessä? >>

Tarjoamme etuhinnan ryhmille, joissa on vähintään 20 henkilöä & ryhmänjohtaja saa tällöin vapaalipun. Varausta tehdessä lippumäärästä riittää arvio, lopullisen määrän ryhmänjohtaja soittaa ryhmämyynnillemme 3 viikkoa ennen näytöstä. Sen jälkeen lähetämme liput sekä laskun (laskutuslisä 8 €). Ryhmämyynti 05-7400 300 ark. 9-16 (teatterikauden aikana).

Isot juhlat, isot tarpeet

Jos ryhmänne on suuri, kannattaa harkita tilausnäytöksen varaamista. Tilausnäytöksen varaaja saa myös hyvän mahdollisuuden omalle porukalle suunnattuun oheisohjelmaan teatterimme tiloissa. Tilausnäytöksissä yksittäisen lipun hinnasta tulee erittäin edullinen - paikkoja suuren näyttämön salissa on 353. Kysy lisää ryhmämyynnistämme!

Herkkuja, kiitos!

Jos mahdollista, väliaikatarjoilut kannattaa varata ryhmälle etukäteen, jotta välttyy jonottamiselta. Muistathan ilmoittaa erikoisruokavaliot viim. 1,5 viikkoa ennen näytöstä, jotta Teatteriravintolamme voi huomioida kaiken sujuvasti. Teatteriravintolasta voi varata myös toiveenna mukaisen ruokailun näytöksen yhteyteen tai muuna aikana. Teatteriravintola palvelee puh. 044 777 0657, lisätietoa löydät myös sivuiltamme >>

Mitä muuta mieleesi tulee? Soita ja kysy lisää.

Vinkki: Bussiparkki on aivan teatterimme edustalla (ajosuunta: Kotkan ja Lappeenrannan liittymästä kaupunkiin sisäänpäin)

Vuokraa [klubi] käyttöösi >>