KESTO 1 h 45 min

(sis. väliajan)

SUURI NÄYTTÄMÖ

PALKKAMURHAAJAN PAINAJAINEN

Farssahtava ranskalainen komedia Palkkamurhaajan painajainen saa ensi-iltansa syksyllä. Nopeat käänteet ja hulvattomat tilanteet tarjoavat viihdettä aina loppumetreille saakka.

Näytelmän lähtötilanne on herkullinen, kun vierekkäisiin hotellihuoneisiin majoittuu kaksi täysin erilaista naista. Toinen on ammattitappaja ja toinen miehensä jättämäksi tullut itsesäälissä rypevä valokuvaaja. Kansainvälisen tason huipputehokkaalla palkkamurhaajalla on tehtävänä hoidella vastapäiseen oikeustaloon saapuva todistaja. Äärimmäistä tarkkuutta ja työrauhaa vaativa tehtävä hankaloituu kuitenkin merkittävästi, kun huonenaapuri pyörii jaloissa avautuen elämästään ja avio-ongelmistaan, hakien sääliä, huomiota ja empatiaa.

Uuden "ystävänsä" mukana palkkamurhaaja saa harmikseen kirjavan joukon myös muita innokkaita asiaan sekaantujia – hotellin henkilökuntaa, lääkäriä, ex-puolisoa ja poliisia. Uskomattomilta käänteiltä ei vältytä, kun tapahtumat luisuvat kohti hullunkurista kaaosta.

Palkkamurhaajan painajainen on vauhdikas, tummahko komedia, jossa näyttämön pyöröä käytetään oivaltavasti ja katsoja saa nauttia tapahtumista ympäri näyttämöä.

Ensi-ilta 9.10.2021 suurella näyttämöllä.

ARVIOT

Kokonaisuus on vaikuttava. Ilta ei pääty ilmeiseen, vaan loppunousuun, jonka synnyttämä tunne kantaa kauan ja kauas.
Kouvolan Sanomat
Hieno lavastus, valaistus ja näyttelijät! Paljon odotin, sain vielä enemmän.
YLEISÖKOMMENTTI

Musiikkinumerot olivat todella nautinnollisia  sovitukset herkullisia, laulusuoritukset vuoroin koskettavia ja vuoroin riemastuttavia, tanssinumerot mukaansatempaavia.

Yleisökommentti

ROOLEISSA

Image

ANNINA RUBINSTEIN

Image

TIINA WINTER

Image

SATU LEMOLA

Image

HENRY HOLOPAINEN

Image

TOMMI KEKARAINEN

TEKIJÄT

Käsikirjoitus

FRANCIS VEBER 

Suomennos

REITA LOUNATVUORI

Sovitus, ohjaus ja lavastus

SEPPO HONKONEN

Pukusuunnittelu

SANNA HALME

Valosuunnittelu

MIA JALERVA

Äänisuunnittelu

ANTTI HELINEVA

Kampaukset ja maskeeraus

SATU LINERVA

Taistelukoreografiat

HENRY HOLOPAINEN

KUVAT

Valokuvat TAVATON media

KATSO LISÄÄ