Pate Mustajärvi - Teatterin kummitus

Pate Mustajärvi - Teatterin kummitus

Pate Mustajärven Teatterin kummitus -kiertue alkaa Kouvolasta pe 1.3. klo 19.

Pate Mustajärvi - Teatterin kummitus

Ainutlaatuinen tilaisuus nähdä Mustajärvi tulkitsemassa legendaarisia, kiertuetta varten uudelleen sovitettuja kappaleitaan kitarasäestyksellä intiimissä teatterimiljöössä. Säestyksestä vastaa kitaristi Ari “Kankku” Kankaanpää. Kiertue rantautuu maaliskuussa 2019 teatterien lavoille yhteensä 18 konsertin verran - ja aloituspaikkana on Kouvolan Teatteri.

Kattava läpileikkaus Mustajärven tuotannosta

Parituntinen konserttielämys sisältää kattavan läpileikkauksen Mustajärven liki 40-vuotisen soolouran ensimmäisistä hiteistä aina juuri kiertueen alla julkaistavaan tuoreeseen, itsesanoitettuun singleen. 

“Viime vuosina ei ole tullut kirjoitettua moniakaan sanoituksia, kun on muka kokoajan niin kiire. Nyt otin tietoisesti aikaa kirjoittamiseen ja se tuntui yllättävän hyvältä”, Mustajärvi kertoo.

Aiemmasta tuotannosta setissä kuullaan ainakin kansan suosikit ”Ukkometso”, ”Jukeboksin luona”, ”Mä elän vieläkin”, ”Tyylillä” sekä muita arkistoista kaivettuja helmiä. 

”Nyt liikutaan ihan eri sfääreissä kuin aiemmilla kiertueilla, sillä teattereissa on aivan oma tunnelmansa, intiimi ja kohtalokas. Ja kerrotaanhan yleisestikin tarinoita teatterin kummituksista. Saa nähdä kokevatko he tarpeelliseksi osallistua esityksiin”, Mustajärvi pohtii. Varaa siis paikkasi pian!

VAIN pe 1.3. klo 19 Kouvolan Teatterin suurella näyttämöllä.

Liput nyt myynnissä! >>
 

suomi

Katso lisää