Kultainen vasikka

Kultainen vasikka

Tanssiva komedia rahasta ja rakkaudesta. Usean teatterin yhteisproduktio.

Kultainen vasikka

Maria Jotunin klassikkokomedia on kuvaus rahan välttämättömyydestä, sen humusta ja häikäisystä ihmisen koko olemuksesta maailmansodan keskellä. Tapahtumapaikkana on sykkivä kaupunki, jossa musta pörssi on villiä ja kaikki on kaupan. Esityksen ohjaaja Mikko Roiha lupaa 100 esitystä täynnä hikeä, rakkautta ja juhlintaa. Nyt tanssitaan kengät rikki!

Mukana Berliinissä ensi-iltansa saavassa ja Suomen teattereita kiertävässä yhteistuotannossa ovat Kouvolan Teatteri, Kotkan Kaupunginteatteri, Jyväskylän kaupunginteatteri, Teatteri Eurooppa Neljä, Turun Kaupunginteatteri, Kuopion Kaupunginteatteri sekä suomalais-berliiniläinen Vapaa Teatteri.

Kouvolan Teatterista mukana on vieraileva näyttelijä Joonas Kääriäinen. Hänet on voinut aiemmin nähdä monien ammattiteattereiden näyttämöillä sekä TV:ssä muun muassa sarjoissa Paras vuosi ikinä ja Tripla.

Ensi-ilta Kouvolassa 10.2.2021
 

RYHMÄMYYNTI JA TILAUSNÄYTÖKSET:
Anne Malén-Oksa
(05) 7400 300

Esitys tekstitetään englanniksi ja suomeksi.

 

suomi

Maria Jotuni: Kultainen vasikka
Sovitus, ohjaus ja lavastus Mikko Roiha
Pukusuunnittelu Taina Sivonen
Ääni- ja graafinen suunnittelu Moe Mustafa
Rooleissa Ella Mustajärvi (Kotkan kaupunginteatteri), Joonas Kääriäinen (Kouvolan Teatteri), Ritva Grönberg (Kuopion kaupunginteatteri), Markus Ilkka Uolevi (Turun Kaupunginteatteri), Saara Jokiaho (Jyväskylän kaupunginteatteri/Teatteri Eurooppa Neljä)

Katso lisää