Nuortenteatteri mukana huikeassa Yli Rajojen -projektissa

Nuortenteatteri mukana huikeassa Yli Rajojen -projektissa

Nyt mennään yli rajojen! Nuori: hae mukaan yhteistyöprojektiin ja osallistu biisinkirjoituskisaan.

Yli Rajojen -projekti mahdollistaa nuorille moninaisia mahdollisuuksia harrastamiseen ja saattaa yhteen kouvolalaisia nuorten kanssa työskenteleviä kulttuuritoimijoita, kuten nuorisopalvelut, kirjaston, Pohjois-Kymen musiikkiopiston, Kouvolan Teatterin, Studio Dance Pitin sekä oppilaitokset Kouvolan seudun ammattiopiston KSAO:n ja Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu XAMK:in.

Projekti tähtää keväällä 2022 Kouvolan Teatterin suurella näyttämöllä esitettävään kauhuteemaiseen musiikkiesitykseen, jossa Kouvolan Teatterin nuortenteatterilaiset näyttelevät. Lavalle nousee myös musiikkiopiston oppilaita laulamaan ja soittamaan. Nuorisopalveluiden Rock Academylla on vahva osuus projektissa. Rock Academy tarjoaa kokonaisvaltaista musiikkivalmennusta siihen valituille bändeille, ja sen bändit tuottavat esitykseen kappaleita sekä myös esiintyvät näytöksessä. Rock Academy -toimintaan kuuluu kuukausittain järjestettävät klinikat, jossa eri alojen ammattilaiset kertovat kattavasti alastaan. Tilaisuudet ovat kaikille avoimia.

Mukana olevat toimijat mahdollistavat matalan kynnyksen monipuolisen kulttuuriharrastamisen. Tekeminen ei nivoudu pelkästään musiikkiin ja teatteriin, vaan nuori voi löytää kiinnostuksen kohteita esimerkiksi sometiedottamisesta, videokuvauksesta, miksaamisesta, valotekniikasta, maskeerauksesta, lavastamisesta tai cateringistä. Projekti avaa ovet eri oppilaitoksille nuorten osallistamiseen.

Nuori: hae mukaan projektiin!

Haluaisitko osallistua Yli Rajojen -projektiin? Ilmaise kiinnostuksesi täyttämällä kysely tästä! Näin osallistut alkukartoitukseen, jossa selvitämme millaisille työpajamuodoille on tarvetta. Saman kyselyn kautta haet nuteen ensi kaudeksi!

Projektin olennaisena osana on myös Kouvolan kaupunginkirjaston järjestämä nuorille suunnattu biisinkirjoituskilpailu, jossa etsitään teemaan sopivaa suomenkielistä sanoitusta sekä kappaleen sävellystä. Osallistua voi myös pelkällä tekstillä tai pelkällä sävellyksellä. Voittajien teokset pääsevät osaksi esitystä. Aikaa biisien tekoon on 15.9. asti. Lue lisää kilpailusta

Lisätietoja

Nuoriso-ohjaaja Antti Leminen
antti.leminen@kouvola.fi
020 615 6048

Nuorten Kouvolan sivut