Etukortit

Etukortit

Etua asiakkaillemme

S-Etunäytökset
S-Etukortilla -2 € alennus lipun hinnoista erikseen mainittuina näytösaikoina. Etu on talouskohtainen, ei ryhmävarauksia. Seuraavat s-etunäytökset:
 ke 12.12. klo 19 & pe 11.1. klo 19 Miehen kylkiluu
 pe 7.12. klo 19 & pe 25.1. klo 19 My Fair Lady
pe 16.11. klo 19 & la 5.1. klo 13 Patriarkka

K9-kortti ysiluokkalaisille
Kouvolan alueen ysiluokkalaisille jaettu K9-kortti oikeuttaa ysiluokan oppilaat vapaalippuun teatterimme omissa näytöksissä (ei vierailuesityksissä). K9-kortilla ei voi tehdä ennakkovarausta, joten soita lippukassalle ja varmista, onko näytöksessä tilaa.

Opiskelija-alennukset
Opiskelijakortilla saa oikeuden opiskelija-alennukseen. Varauspäivän näytöksiin yksittäiset opiskelijaliput saa huippuedullisesti uuden Illalla!-tarjouksemme mukaisesti: 6 € puhenäytelmät & 12 € musiikkinäytelmät (Illalla!-edun saa opiskelijakortilla. Varaa ja lunasta Illalla!-etuliput lippukassaltamme. Etu ei koske vierailuesityksiä.)

Virta-kortti
Kouvolan kaupungin Virta-kortti on tarkoitettu takuueläkettä tai täydentävää toimeentulotukea saaville. 20 euroa maksavan kortin myyntipaikat ovat yhteispalvelupiste ja kaupungin omat uimahallit. Katso lisää: http://www.kouvola.fi/index/kulttuurijavapaa-aika/kulttuuri/virta-kortti...

Virta-kortilla ilmainen pääsy päivänäytöksiin ma-pe, ei koske vierailuja. Lippu on varattava etukäteen – varattaessa mainitaan Virta-kortti. Etu on henkilökohtainen, ei ryhmävarauksia.

Liity Facebook-ryhmäämme ja saat tiedon mahdollisista pikatarjouksista.