Kouvolan Teatterilla uusi ilme ja nettisivut – anna palautetta!

Kouvolan Teatterilla uusi ilme ja nettisivut – anna palautetta!

Kouvolan Teatteri sai uuden raikkaan visuaalisen ilmeen ja nettisivut. Nettisivut on toteuttanut kouvolalainen Madmix. Ilmeen osalta teatteri sai konsultointiapua graafikko Emilia Boulevardilta, jonka ajatusten pohjalta Kouvolan Teatterin markkinointitiimi kehitti ilmeen lopulliseen muotoonsa teatterin oman graafikon, Elisa Solan, johdolla.

”Teatterin ilme on ollut pitkään samanlainen, joten nyt poikkeusvuoden myötä meillä oli erinomainen mahdollisuus päivittää kokonaisvaltaisesti olemustamme. Uudistimme samalla myös nettisivumme, jotta voimme palvella entistä paremmin asiakkaitamme verkossa. Nettisivujen kehittäminen jatkuu edelleen ja toivomme palautetta”,toteaa teatterin myynti- ja markkinointipäällikkö Topi Talasranta.

Ilme on muodoiltaan helposti mieleen jäävä, väreiltään raikas ja siitä on löydettävissä tunnistettavia elementtejä. Teatteri tulee jatkossa käyttämään erilaisia sloganeja, joita hyödynnetään markkinoinnin yhteydessä. Näitä ovat muun muassa ”tunnetta tasaisuuteen”, ”musiikkia hiljaisuuteen”, ”komediaa ankeuteen” ja ”ajatuksia tyhjyyteen”.

Anna palautetta alla olevalla lomakkeella. Jätä halutessasi yhteistiedot ja osallistut lippupaketin arvontaan! Kiitos!

Toimivuus, selkeys, käytettävyys jne.
Mitä tunteita uusi ilme herättää? Onko teatterin uusi ilme hitti vai huti?
Ei pakollinen. Täytä mikäli haluat osallistua lippupaketin arvontaan.
Ei pakollinen. Täytä mikäli haluat osallistua lippupaketin arvontaan.