Koronapassi on käytössä

Koronapassi on käytössä

Esitystoiminta jatkuu ennallaan, mutta 26.11. alkaen Kouvolan Teatterin ja Teatteriravintola Harkon yleisötiloissa otetaan käyttöön koronapassi kaikille yli 16-vuotiaille.

Kymenlaakso siirtyi koronapandemian leviämisvaiheeseen 3.11. ja tautitilanne alueella on pahentunut. Teatterin yleisötilat ja osa esitystiloista ovat Teatteriravintola Harkon anniskelualuetta, mistä johtuen koronapassi tulee käyttöön koko teatteritalon yleisötiloissa. Koronapassi tulee esittää teatterin ovella esityksiin tullessa.

Koronapassin myötä kaikki palvelut Kouvolan Teatterissa voidaan järjestää normaalisti ja asiakkaita pystytään palvelemaan turvallisesti ja vastuullisesti eri yleisö- ja katsomotiloissa.

Toimi näin

  • Lataa koronapassi etukäteen Omakannasta osoitteesta www.kanta.fi/koronatodistus. Passin voi joko tulostaa tai näyttää mobiililaitteelta.
  • Passi on käytännössä sivulla näkyvä nimesi ja QR-koodi sekä henkilöllisyystodistus.
  • Passi tarkastetaan teatteriin saapuessasi, tulethan paikalle hyvissä ajoin ruuhkien välttämiseksi.
  • Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi.
  • Jos et käytä Omakantaa, voit saada koronatodistuksen tulostettuna terveydenhuollosta siitä yksiköstä, jossa rokotus on annettu tai testi on tehty.

Vahva maskisuositus yleisötiloissa ja katsomossa säilyy.  Katso yleiset turvallisuusohjeemme tästä.

Yleistä tietoa koronapassista

Koronapassin edellytyksenä on joko saatu rokotesuoja, 72 tunnin sisällä saatu negatiivinen koronatesti tai todistus sairastetusta koronataudista. Käyttäjä hakee passin Omakanta-palvelusta. Teatteri lukee passit THL:n virallisella lukijasovelluksella. Sovellus ei näytä järjestäjälle muita terveystietoja kuin todistuksen koronasuojasta.

Lisätietoja varten suosittelemme tutustumaan Kanta-palvelun Usein kysyttyä koronapassista -koontiin.

Ei koronapassia?

  • Mikäli sinulla on ostetut liput, mutta ei koronapassia, voit vaihtaa liput vuoden voimassa olevaan lahjakorttiin täyttämällä oheisen lomakkeen.
  • Lippuvarausten siirroissa ole yhteydessä lippukassaamme.

Ostettujen lippujen vaihto lahjakorttiin:

(Katuosoite, postinumero ja toimipaikka)