Kolme iloista rosvoa

Kolme iloista rosvoa

Thorbjørn Egnerin koko perheen värikäs musiikkinäytelmä riemastuttaa ja ihastuttaa kaikenikäisiä katsojia!

Kolme iloista rosvoa keväällä 2022

”Nyt hiljaa, hiljaa hiivitään näin Kardemumman yössä. On kaikki kansa pötköllään, vain rosvot raataa työssä. Kun pakko on niin siepataan, ei tarpeetonta milloinkaan. Hei, rensselit selkähän, nassakat kourahan, Kasper ja Jesper ja Joonatan...”

Koko perheen riemastuttava musiikkinäytelmä saapuu Kouvolan Teatteriin. Kardemumma on pieni, mutta merkillinen kaupunki, jossa sattuu ja tapahtuu jatkuvasti. Ihmiset ovat onnellisia, elämä on yksinkertaista ja aurinko tuntuu paistavan käytännössä aina tuon sympaattisen kaupungin päällä. Kaupunkilaisilla on kuitenkin pieni ongelma; makkaramestarin kaupasta katoaa öisin makkaroita ja leipurilta leipää.

Ainoat, jotka häiritsevät tuon pikkukaupungin yöunta ovat Kolme iloista rosvoa: Kasper, Jesper ja Joonatan, joilla on kaiken lisäksi lemmikkinä leijona. He varastavat vain tarpeellisen, eivät yhtään enempää. Rosvoilla on salainen haave tulla säädyllisiksi kansalaisiksi. Ratkaisuksi keksitään kiukkuisen Sohvi-neidin ryöstäminen, jotta tämä voi laittaa heille ruokaa ja huolehtia taloudesta. Onnistuneen ryöstöretken lopputulos on kuitenkin vähemmän onnistunut, kun Sohvi-neidin tiukka komento on liikaa kolmelle iloiselle rosvolle. Nyt veijareiden pitäisikin keksiä, miten Sohvi-neiti ”ryöstetään” takaisin kotiinsa!
 

Tarkempi ensi-ilta ilmoitetaan myöhemmin.
Suuri näyttämö

 

 

 

suomi

Thorbjørn Egner: Kolme iloista rosvoa
Suomennos 
Aila Meriluoto