KESTO ei tiedossa

 

SUURI NÄYTTÄMÖ

KLOVNIPELI

Keväällä 2022 on tulossa nuorten kauhumusikaali Klovnipeli! Isossa yhteistyöprojektissa ovat mukana Kouvolan kaupungin nuorisopalvelu sekä lukuisat muut toimijat.

Projekti tähtää suurella näyttämöllä esitettävään kauhumusikaaliin, jossa Kouvolan Teatterin nuortenteatterilaiset näyttelevät. Lavalle nousee myös musiikkiopiston oppilaita laulamaan ja soittamaan. Nuorisopalveluiden Rock Academylla on vahva osuus projektissa. Rock Academy tarjoaa kokonaisvaltaista musiikkivalmennusta siihen valituille bändeille, ja sen bändit tuottavat esitykseen kappaleita sekä myös esiintyvät näytöksessä. Rock Academy -toimintaan kuuluvat kuukausittain järjestettävät klinikat, joissa eri alojen ammattilaiset kertovat kattavasti alastaan. Tilaisuudet ovat kaikille avoimia.

Esityksen taustalla on Yli Rajojen -projekti, joka mahdollistaa nuorille moninaisia mahdollisuuksia harrastamiseen ja saattaa yhteen kouvolalaisia nuorten kanssa työskenteleviä kulttuuritoimijoita, kuten nuorisopalvelut, kirjaston, Pohjois-Kymen musiikkiopiston, Kouvolan Teatterin, Studio Dance Pitin sekä oppilaitokset Kouvolan seudun ammattiopiston KSAO:n ja Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu XAMK:in.

Mukana olevat toimijat mahdollistavat matalan kynnyksen monipuolisen kulttuuriharrastamisen. Tekeminen ei nivoudu pelkästään musiikkiin ja teatteriin, vaan nuori voi löytää kiinnostuksen kohteita esimerkiksi sometiedottamisesta, videokuvauksesta, miksaamisesta, valotekniikasta, maskeerauksesta, lavastamisesta tai cateringistä. Projekti avaa ovet eri oppilaitoksille nuorten osallistamiseen.

Ensi-ilta toukokuussa 2022 suurella näyttämöllä.

Hae mukaan projektiin

Oletko 13–29-vuotias ja haluaisit mukaan Yli Rajojen -esityksen valmistamiseen? Näyttelijät ovat Kouvolan Teatterin nuortenteatterilaisia, mutta muihin osa-alueisiin (soittaminen, biisinteko, miksaaminen, roudaaminen, tuotanto, viestintä, laulu, valotekniikka, maskeeraus, lavastus, tanssi) etsitään parhaillaan nuoria!

Ilmoittautumiset sähköpostitse nuoriso-ohjaaja Antti Lemiselle (yhteystiedot alla). Kerrothan taustatietoa itsestäsi (nimi, ikä, mistä osa-alueista olet kiinnostunut) ja yhteystietosi. Aiempaa kokemusta teatteriproduktioista ei tarvitse olla. Järjestämme kiinnostuneille eri osa-alueiden maksuttomia työpajoja kauden aikana, mahdollisesti alkuvuodesta 2022.

Nuoriso-ohjaaja Antti Leminen
antti.leminen@kouvola.fi
020 615 6048

Nuortenteatterin ohjaaja Elina Ylisuvanto
elina.ylisuvanto@gmail.com
044 749 7606

ARVIOT

Kokonaisuus on vaikuttava. Ilta ei pääty ilmeiseen, vaan loppunousuun, jonka synnyttämä tunne kantaa kauan ja kauas.
Kouvolan Sanomat
Hieno lavastus, valaistus ja näyttelijät! Paljon odotin, sain vielä enemmän.
YLEISÖKOMMENTTI

Musiikkinumerot olivat todella nautinnollisia  sovitukset herkullisia, laulusuoritukset vuoroin koskettavia ja vuoroin riemastuttavia, tanssinumerot mukaansatempaavia.

Yleisökommentti

ROOLEISSA

Image

MIKAEL SAARI

Image

MARKUS WAARA

Image

VELI-MATTI KARÉN

Image

TOMMI KEKARAINEN

Image

SATU LEMOLA

Image

JOHANNA HEIMONEN

Image

ANNINA RUBINSTEIN

Image

RAIMO RÄTY

Image

TIINA WINTER

YHTEISTYÖSSÄ

MM. kOUVOLAN KAUPUNGIN nuorisopalvelut, KOUVOLAN kirjasto, Pohjois-Kymen musiikkiopisto, Studio Dance Pit, Kouvolan seudun ammattiopisto KSAO ja Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu XAMK

TEKIJÄT

Käsikirjoitus ja ohjaus

ELINA YLISUVANTO

KUVAT

 

KATSO LISÄÄ

Artikkeleita ei löytynyt.