Kevään liput ovat myynnissä

Kevään liput ovat myynnissä


Tutustu Kouvolan Teatterin kevään ohjelmistoon ja osta liput ajoissa! Klikkaamalla näytelmän nimeä näet lisätietoja ja esityskalenterin.

Ensi-illat

Pudotuspeli

Pudotuspeli on psykologinen ja yllätyksellinen trilleri nykyaikaisesta yrityskulttuurista. Näytelmän maailmassa työelämän ja yksityiselämän välinen raja on kadonnut ajat sitten, ja kaikki keinot ovat sallittuja työnhakijan testaamisessa. Ensi-ilta 28.1. suurella näyttämöllä.

Kevätrevyy

Kevätrevyy on iloinen pirskahdus Joulushow’ta keväisillä mausteilla höystettynä. Päivitetyssä vappuversiossa nähdään myös uusia numeroita. Ensi-ilta 27.4. suurella näyttämöllä.

Syksyltä jatkavat näytelmät


Myrskyluodon Maija

Rakastettu musikaaliklassikko selviytymisestä, arkisesta elämästä ja ennen kaikkea rakkaudesta. Nuori Maija naitetaan kalastaja Jannelle ja aviopari asettuu asumaan karulle Myrskyluodolle. Jatkaa ohjelmistossa 22.4. asti.


Pintaremontti

Miika Nousiaisen menestysromaaniin perustuva Pintaremontti on sympaattinen ja nokkela tragikomedia, joka tarttuu keski-ikäisten sielunelämään, perheen kaipuuseen ja muihin ajankohtaisiin ilmiöihin. Jatkaa ohjelmistossa 11.3. asti.

Kolme iloista rosvoa

Kardemumman pienessä sympaattisessa yhteisössä ihmiset ovat onnellisia ja elämä sopivan simppeliä. Kaupunkilaisilla on kuitenkin pieni ongelma: makkaramestarin kaupasta katoaa öisin makkaroita ja leipurilta leipää. Jatkaa ohjelmistossa 16.2.–15.4.

Vierailuesitykset

 

Impro

Teatterin oma improryhmä laittaa itsensä likoon yleisön toiveiden mukaan. Yllättävyydessään ainutlaatuinen show hauskuuttaa sekä keskiviikkona 22.2. että torstaina 2.3. kello 19. Ensimmäisessä improssa mukana on myös tv:stä tuttu näyttelijä Sari Siikander.

Burnauskisss

Burnauskisss on monipuolinen ja viihdyttävä kattaus esityksiä useilta burleskitaiteilijoilta ja -ryhmiltä. Kuuma show säihkyy, säkenöi, viettelee ja kiusoittelee perjantaina 31.3. kello 19.

Nimeni on Jacques Brel

Näyttelijä Veli-Matti Karén tulkitsee Jacques Brelin lauluja, elämää ja ajatuksia. Eloisia lauluiltoja on kaikkiaan kolme torstaina 23.3. kello 19, perjantaina 14.4. kello 19 sekä lauantaina 22.4. kello 13.

Nuortenteatterin esitys julkaistaan myöhemmin.