Kevään liput ovat myynnissä

Kevään liput ovat myynnissä

Tutustu Kouvolan Teatterin kevään ohjelmistoon ja osta liput ajoissa! Klikkaamalla näytelmän nimeä näet lisätietoja ja esityskalenterin.

Ensi-illat

Pudotuspeli

Pudotuspeli on psykologinen trilleri nykyaikaisesta yrityskulttuurista. Näytelmän maailmassa työelämän ja yksityiselämän välinen raja on kadonnut ajat sitten, ja kaikki keinot ovat sallittuja työnhakijan testaamisessa. Teksti säilyy loppuun asti yllätyksellisenä, eikä katsoja voi olla varma, kuka lopulta on voittaja. Onko tässä pelissä edes voittajaa? Ensi-ilta 28.1. suurella näyttämöllä.

Syksyltä jatkavat näytelmät


Myrskyluodon Maija

Rakastettu musikaaliklassikko selviytymisestä, arkisesta elämästä ja ennen kaikkea rakkaudesta. Nuori Maija naitetaan kalastaja Jannelle ja aviopari asettuu asumaan karulle Myrskyluodolle. Jannen ja Maijan avioliitosta kehittyy elämänmittainen rakkaustarina, jonka varassa kestetään elämään kuuluvat menetyksetkin. Jatkaa ohjelmistossa 22.4. asti.

 


Pintaremontti

Miika Nousiaisen menestysromaaniin perustuva Pintaremontti on sympaattinen ja nokkela tragikomedia, joka tarttuu keski-ikäisten sielunelämään, perheen kaipuuseen ja muihin ajankohtaisiin ilmiöihin. Parisuhteen löytäminen ei ole itsestäänselvyys ja kun biologinen kello tikittää, puolison etsimisestä tulee pakkomielle ja lapsen hankkimisesta kokopäivätyötä. Jatkaa ohjelmistossa 11.3. asti.

Kolme iloista rosvoa

Kardemumman pienessä sympaattisessa yhteisössä ihmiset ovat onnellisia ja elämä sopivan simppeliä. Kaupunkilaisilla on kuitenkin pieni ongelma: makkaramestarin kaupasta katoaa öisin makkaroita ja leipurilta leipää. Lähde koko perheen voimin mukaan ihmeelliseen kaupunkiin, jossa sattuu ja tapahtuu! Jatkaa ohjelmistossa 16.2.–15.4.

 

Kevään vierailuesitykset ja nuortenteatterin esitys julkaistaan myöhemmin.