Kevään liput ovat myynnissä

Kevään liput ovat myynnissä

Kouvolan Teatterin keväässä 2022 nähdään kolme uutta ensi-iltaa sekä mielenkiintoisia vierailuesityksiä! Tutustu ohjelmistoon, liput ovat myynnissä. Klikkaamalla näytelmän nimeä näet lisätietoja ja esityskalenterin.

Muistojen virta

Mari Kahrin kirjoittama ja ohjaama musiikkinäytelmä saa kantaesityksensä keskiviikkona 2.2. kello 19. Teos johdattaa kaikkien aikojen suosituimpiin iskelmälaulajiin kuuluneen Olavi Virran elämään ja muistoihin. Kaunista tarinaa ystävyydestä ja vanhenemisesta vievät eteenpäin Virran rakastetut laulut Iikka Kahrin sovituksina. Lavastuksen takana on Sanna Halme ja pukusuunnittelijana vierailee Sari Suominen. Päärooleissa nähdään Veli-Matti Karén ja Johanna Heimonen.

Kolme iloista rosvoa

Koko perheen näytelmän ensi-illaksi on suunniteltu lauantaita 26.3. kello 13. Thorbjørn Egnerin rakastettu satuklassikko vie Kardemumman merkilliseen kaupunkiin, jossa asukkaille sattuu ja tapahtuu omituisia asioita. Musiikillisen ja tanssillisen näytelmän ohjaajana vierailee Olka Horila, lavastajana Annukka Pykäläinen ja pukusuunnittelijana Riikka Aurasmaa. Koreografiat ovat Annina Rubinsteinin käsialaa. Rosvojen rooleissa riemastuttavat Veli-Matti Karén, Markus Waara ja vierailijana Samu Loijas. Näytelmällä on monille nostalgia-arvoa sen oltua Kouvolan Teatterin ohjelmistossa vuonna 1966.

Klovnipeli

Kouvolan Teatterin nuortenteatterilaiset ja muut paikalliset nuoret valmistavat yhteistyönä kauhumusikaalin loppukevääseen. Elina Ylisuvannon kirjoittama ja ohjaama Klovnipeli saa kolme näytöstä 26.–27.5. Musikaali luo teatterista kauhujen maailman, jossa kaikki aistit virittyvät äärimmilleen, kun hyvä ja paha taistelevat. Yllätyksellinen ja jännittävä teos syntyy osana Yli Rajojen -projektia, jossa ovat mukana Kouvolan kaupungin nuorisopalvelut, Kouvolan kirjasto, Pohjois-Kymen musiikkiopisto, Studio Dance Pit, KSAO, Xamk, K-Rauta sekä TAVATON media. Musikaalissa kuullaan nuorten itse säveltämää musiikkia.

Kauan kukkineet omenapuut

Martti Joenpolven novelliin pohjautuvassa musiikillisessa esityksessä päähenkilönä on omaa tietään kulkeva Klaara, joka asuu vanhustentalossa ja havahtuu tärkeyteen elää elämää ihmisten poistuessa ympäriltä. Seela Sellan ja Anne-Mari Kivimäen tähdittämä esitys vierailee tiistaina 15.3. kello 19. Musiikki on Kivimäen säveltämää, ja ohjauksesta vastaa Kari Paukkunen.

Don Quijote

Red Nose Companyn lämminhenkinen komedia kertoo ystävyydestä ja idealismista hyvien naurujen ja svengaavan livemusiikin säestämänä. Torstaina 31.3. kello 19 nähtävä esitys tarjoaa myös aimoannoksen historiatietoa ja sivistystä Otso Kauton ohjauksessa. Näyttämöllä nähdään Timo Ruuskanen ja Tuukka Vasama.

Jukka Puotila Show

Vappuaattona 30.4. kello 18 legendaarisen hauska Jukka Puotila Show valloittaa teatterin. Yhden miehen show´ssa näyttämöllä nähdään kymmeniä erilaisia henkilöhahmoja perinteisemmistä hahmoista tämän hetken kuumimpiin pintajulkkiksiin ja poliitikkoihin.