Etsitään lapsiavustajia keväälle 2022

Etsitään lapsiavustajia keväälle 2022

Kouvolan Teatteri hakee 2.–5. luokkalaisia lapsiavustajia kevään 2022 lastennäytelmään Kolme iloista rosvoa. Haussa 8- ja 10-vuotiaiden lasten rooleihin ovat kaksi tyttöä ja kaksi poikaa, jotka tulevat vuorottelemaan rooleissa. Lapsiavustajilta edellytetään laulutaitoa, esiintymisvalmiutta ja tanssi-intoa. Varsinaista tanssitaitoa tai aiempaa esiintymiskokemusta ei tarvitse olla.

Vapaamuotoisia hakemuksia otetaan vastaan 15.9. asti sähköpostitse anne.jokivirta(at)kouvolanteatteri.fi. Ilmoitathan hakemuksessa seuraavat tiedot:

  • lapsen nimi, ikä ja pituus
  • lapsen mahdollinen esiintymiskokemus ja harrastuneisuus
  • huoltajan yhteystiedot
  • muutama lause lapselta siitä, miksi hän haluaa mukaan näytelmään

Mukaan on myös liitettävä lapsen kuva.

Hakijoihin otetaan yhteyttä viimeistään lokakuun alussa ja kerrotaan haun edistymisestä. Mahdollinen koe-esiintyminen järjestetään Kouvolan Teatterissa lauantaina 16.10.

Kolme iloista rosvoa tuo iloa ja väriä näyttämölle

Koko perheen värikäs musiikkinäytelmä Kolme iloista rosvoa saa ensi-iltansa Kouvolan Teatterin suurella näyttämöllä 26.3.2022 Olka Horilan ohjaamana. Näytelmä perustuu Thorbjørn Egnerin tuttuun lastenromaaniin, jossa seikkailevat iloiset rosvot Kasper, Jesper ja Joonatan. He käyvät öiseen aikaan Kardemumman kaupungin kaupoissa varkaissa ja ottavat vain tarpeellista haaveenaan tulla kuitenkin säädyllisiksi kansalaisiksi. Eri rooleissa nähdään noin kymmenen ammattinäyttelijää. Lue lisää näytelmästä

Näytelmän harjoituksia on 31.1. alkaen iltaisin kello 18–21.30 välillä. Esityksiä on ensi-iltaviikosta lähtien toukokuun loppuun asti arkisin ja viikonloppuisin aamu-, päivä- tai ilta-aikaan. Lapsilta edellytetään sitoutumista aikatauluihin sekä mahdollisten koulupoissaolojen sopimista etukäteen.

Lisätiedot

Olka Horila, ohjaaja, Kolme iloista rosvoa -näytelmä
olkamkhorila@hotmail.com

Anne Jokivirta, tiedottaja-tuottaja, Kouvolan Teatteri
045 899 7775
anne.jokivirta@kouvolanteatteri.fi