Etsimme tanssitaitoisia avustajia Kirka-musikaaliin

Etsimme tanssitaitoisia avustajia Kirka-musikaaliin

Oletko teatterista kiinnostunut tanssiharrastaja? Hae mukaan!

Tanssitaitoisia avustajia etsitään Kirka-musikaaliin

Kouvolan Teatteri etsii harrastajatanssijoita syksyn 2020 Kirka – Surun pyyhit silmistäni -musikaaliin.

Haemme neljää tanssija-avustajaa täydentämään ammattinäyttelijöiden ryhmää. Hakijoilta odotetaan 18–35 vuoden näyttämöikää, hyvää tanssitaitoa, musikaalisuutta ja valmiutta tehdä teoksessa myös pieniä avustajarooleja.
Kirka-musikaali saa ensi-iltansa 5.9.2020. Harjoituksia on iltaisin kello 17 jälkeen huhtikuun lopulta kesäkuun alkuun, ja kesätauon jälkeen taas elo-syyskuussa. Musikaalin tekeminen vaatii harjoitusten lisäksi sitoutumista esityksiin, joita on eri aikoina kevääseen 2021 saakka.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus perjantaihin 14.2. mennessä sähköpostitse: niko.ta.taskinen@gmail.com.
Koe-esiintymiset järjestetään Kouvolan Teatterilla maanantaina 24.2., ja niihin lähetetään erilliset kutsut.
 

Kirka-musikaali: tarina suomalaiset villinneestä rokkarista

Kirill Kirka Babitzin on unohtumaton luku kotimaisen musiikin historiassa. Vaikka Kirka ei ollut ensimmäinen suomalainen rockia laulanut ja levyttänyt artisti, oli hän ensimmäinen todellinen rocktähti ja ikoni, joka villitsi kansan erityislaatuisella äänellään ja energiallaan. Kirka-musikaalissa nähdään monia tuttuja henkilöitä tähden elämästä sekä kuullaan rock- ja iskelmäkappaleita koko hänen pitkän uransa varrelta. Musikaalin ohjaa Niko Taskinen ja koreografioista vastaa Antti Lahti. Nimiroolissa nähdään Mikael Saari.