Arkkitehtuurikilpailun työt esillä 8.–22.11.

Arkkitehtuurikilpailun työt esillä 8.–22.11.

Kouvolan kaupunki järjesti uuden teatteritalon edistämiseksi arkkitehtuurikilpailun. Viiden arkkitehtitoimiston kilpailuehdotukset julkistetaan Kouvolan pääkirjastossa keskiviikkona 8.11. kello 14. Kaikille avoimessa tilaisuudessa on kahvitarjoilu ja pientä ohjelmaa. Teatteri-investoinnista kertovat teatterinjohtaja Tiina Luhtaniemi ja kaupungin toimitilajohtaja Katja Ahola. Lämpimästi tervetuloa!

Kilpailuehdotukset ovat julkistuksen jälkeen esillä kirjastossa ja kaupungin verkkosivuilla 22.11. asti. Äänestä omaa suosikkiasi ja vaikuta!

”Jos jokin työ saa kuntalaiskyselyssä paljon positiivista palautetta, tuomaristo ottaa asian huomioon arvioinneissaan. Kuntalaismielipide ei kuitenkaan suoraan ratkaise voittajaa, vaan voittaja valitaan kilpailuohjelmassa määritettyjen arviointiperusteiden mukaisesti. On todennäköistä, että ehdotusta joudutaan muokkaamaan toteutettavaan muotoon, rakennuttajapäällikkö Pia Rajala Kouvolan kaupungin tilapalveluista kertoo.

Kilpailun voittava arkkitehtitoimisto julkistetaan tammikuussa, minkä jälkeen alkaa teatteri-investoinnin tarkempi suunnitteluvaihe. Tuomaristossa on edustus Kouvolan Teatterista, Kouvolan kaupungin tilapalveluista ja kaupunkisuunnittelusta, liikunta- ja kulttuurilautakunnasta, nuorisovaltuustosta sekä Suomen Arkkitehtiliitosta (SAFA).

Lue lisää kaupungin sivuilta