Unelmien performanssi -webinaari 25.3.

Unelmien performanssi -webinaari 25.3.

Kouvolan Teatteri on mukana hankkeessa, joka järjestää mielenkiintoisen webinaarin.

Unelmien performanssi -webinaari 25.3.

Kouvolan Teatterin klubilta striimataan Unelmien performanssi – kuoriutumisia omaksi itseksi -webinaari torstaina 25.3. kello 12–16. Webinaarin juontaa näyttelijä-teatteripedagogi Elina Ylisuvanto. Paikalla ei ole yleisöä.

Mielenkiintoisia puheenvuoroja

Webinaarissa esitellään Työnhaun performanssi -hankkeen järjestämän luovan työnhakuvalmennuksen tuloksia sekä käsitellään siihen liittyviä teemoja. Esillä ovat soveltavan teatterin ja keholliset menetelmät, oman polun löytämisen tärkeys, rooliodotuksista vapautuminen sekä työelämän sukupuolittuneisuus. Webinaari tarjoaa osallistavia osuuksia, otteen forumteatterista sekä kiinnostavia puheenvuoroja.

Puhujina ovat mm. kirjailija ja teatteriohjaaja Juha Hurme, lukutaidon lapiomies Aleksi Salusjärvi, ohjaaja ja tuottaja Joonas Berghäll, kehittämispäällikkö Mia Teräsaho (THL) ja asiantuntija Irina Tiainen (LAB-ammattikorkeakoulu).

Kehollisia harjoitteita esitellään esimerkkien kautta – yleisöllä on mahdollisuus osallistua kotona!

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan:
www.xamk.fi/unelmienperformanssi

Webinaarin järjestää Työnhaun performanssi -hanke, jota rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto ja Hämeen Ely-keskus. Kouvolan Teatteri on mukana hankkeessa.