Osku Heiskasen tanssikoulu 23.8.

Osku Heiskasen tanssikoulu 23.8.

Hyppää tanssin maailmaan! Maksuton tanssikoulu yleisölle pe 23.8. klo 17–18.

Tanssiaskeleita Herrasmieshuijareiden tahtiin

Tanssijana ja koreografina mainetta niittänyt Osku Heiskanen vie yleisön Herrasmieshuijarit-musikaalin askelten maailmaan perjantaina 23.8. klo 1718. Hauska ja rento tanssikoulu pidetään suurella näyttämöllä ennen klo 18 alkavia yleisöavajaisia.

Maksuttoman tanssitunnin aikana yleisö pääsee kokeilemaan helppoja askelkuvioita, eikä aiempaa tanssikokemusta tarvitse olla – ennemmin halua ja intoa kokeilla uutta. Mukaan ovat tervetulleita kaikki, niin lapset kuin aikuisetkin.

Ilmoittaudu mukaan

Ilmoittaudu tanssikouluun etukäteen rajallisen paikkamäärän vuoksi. Ilmoittautumisia otetaan vastaan teatterin lippukassalla, p. (05) 7400 330 tai lippukassa(at)kouvolanteatteri.fi.

Mikäli tilaa jää, myös paikan päällä voi ilmoittautua.

Koreografi Osku Heiskanen

Herrasmieshuijarit-musikaalin koreografi Osku Heiskanen on yli 30 vuotta kestäneen uransa aikana tullut tutuksi tanssijana, tanssinopettajana, koreografina ja juontajana. Esiintymiset kotimaisten artistien konserttikiertueilla ovat vieneet häntä ympäri Suomea, ja suosittuja ShoWhat-keikkoja yhdessä Jarkko Valteen kanssa on kertynyt satoja.

Heiskanen on toiminut pitkään myös teatterikoreografina, ja hänen askelkuvioitaan on nähty sekä harrastaja- että ammattiteattereissa, niin oopperan, musikaalin, operetin, revyyn kuin draamankin puolella – ja myös televisiossa ja valkokankaalla.

Lue lisää Herrasmieshuijarit-musikaalista ->>
Lue lisää 23.8. esityskauden avajaisista ->>

Kuva: Petri Kovalainen