Maria Lund My Fair Ladyyn keväällä

Maria Lund My Fair Ladyyn keväällä

Kouvolan Teatterin My Fair Lady -musikaalin pääroolin esittäjä vaihtuu 7.2. alkaen

Maria Lundista tulee uusi Eliza helmikuusta alkaen

Kouvolan Teatterin My Fair Lady -musikaalin naispäärooliin astuu 7.2. alkaen musikaalitähti Maria Lund. Alkuperäinen naispääosan esittäjä Emma-Sofia Hautala hurmaa Elizana 19.1. saakka ja sen jälkeen vielä yksittäisissä helmikuun näytöksissä. Syy roolituksen muuttumiseen on Hautalan tulevassa perhevapaassa.

Roolivaihdoksen myötä My Fair Lady saa keväälle lisänäytöksiä, ja joitain esityksiä peruutetaan. Myös muuhun ohjelmistoon tulee muutoksia. Ajantasaiset tiedot esityskalenterista päivitetään teatterin nettisivuille, ja lippukassalta saa tarvittaessa lisätietoa. Teatteri on yhteyksissä peruutettaviin näytöksiin jo lippuvarauksen tehneisiin asiakkaisiin.

Valmistautuminen alkaa laulujen haltuun ottamisella

”Olin innoissani, kun ohjaaja Jukka Keinonen soitti ja pyysi mukaan Kouvolan Teatterin My Fair Ladyyn. Tein Elizan roolin Tampereen Teatterissa 2006 – silloinkin paikkausroolina. Musikaalin biisejä olen laulanut mielellään omilla keikoillani, ja on mukava palata jälleen tähän näyttämörooliin”, kertoo Lund ajatuksiaan.

Ohjaaja Jukka Keinonen oli paikalla, kun kuvasimme Maria Lundin Elizana tiedotusta varten. Lund suunnitteli aloittavansa rooliin valmistautumisen kertailemalla musikaalin kappaleita itsekseen. Hän sai mukaansa näytelmän käsikirjoituksen – ja harjoitukset ovat tammikuun aikana.

Jukka Keinonen iloitsee siitä, että Lundin kautta musikaalituotannon korkea taso säilyy niin laulutaidollisesti, tanssillisesti kuin näyttelijäntyönkin osalta. Maria Lundin voi nähdä musikaalissa huhtikuun viimeisiin näytöksiin asti.

Kouvolan Teatterin kevään My Fair Lady -näytösten liput ovat jo myynnissä!
Katso lisää >> 

Maria Lund on tähdittänyt lukuisia musikaaleja

Näyttelijä Maria Lund on syntynyt Saksassa 1983 ja muuttanut Suomeen 2004. Lauluopintoja nuoresta iästä lähtien suorittanut Lund on esiintynyt muun muassa musikaaleissa Hair (Sheila) Jyväskylän kaupunginteatterissa 2018, Viulunsoittaja katolla (Hodel) Tampereen Työväen Teatterissa 2017, Nunnia ja konnia – Sister Act (Deloris van Cartier) Samppalinnan kesäteatterissa 2016, Jekyll & Hyde (Lucy) Jyväskylän kaupunginteatterissa 2015, Shrek (Fiona) Jyväskylän kaupunginteatterissa 2013 sekä Sound of Music (Maria) Tampereen Komediateatterissa 2010.

Vuonna 2010 hänelle myönnettiin Kullervo Linna -palkinto viihdemusiikin edistämisestä. Lund on myös taidokas tanssija, ja vuonna 2008 hän vei voiton Tanssii tähtien kanssa -tv-ohjelmassa parinsa Mikko Ahdin kanssa.