Luontovoima-näyttely

Luontovoima-näyttely

Teatteriravintolassa on esillä Anu Hedborgin valokuvataidetta. Vapaa pääsy, tervetuloa!

Luontovoima-näyttely

Anu Hedborgin valokuvanäyttely ”Luontovoima” on avautunut teatteriravintolassa, jossa se on esillä 4.4. asti. Kukkien ja luonnon kauneutta esitteleviin valokuvateoksiin voi tutustua maksutta teatterinäytösten yhteydessä.

”Näyttely on pala monimuotoista luontoyhteyttä, luonnon hetkellistä kauneutta sekä eri vuodenaikojen vivahteita ja hienouksia. Katseen tarkentaminen kameran avulla avaa silmiä näkemään ihan lähelle: pisaroiden sisälle, kukkien terälehtien reunoille ja sateen läpi", kuvailee Hedborg.

Valokuvilla voi välittää tarinoita ja tunteita

Anu Hedborg on kouvolalainen freelancekuvaaja, sisustussuunnittelija ja taideterapiaohjaaja, joka innostui kuvaamisesta muutama vuosi sitten kohdatessaan vaikeita asioita elämässään. Valokuvaaminen vuorovaikutuksessa luonnon kanssa on ollut hänelle voimauttavaa ja tarjonnut hyvän kanavan omien tunteiden käsittelyyn.

”Luonto on opettanut suuntaamaan katseen hienovaraisiin ohikiitäviin hetkiin ja tilanteisiin. Toivon, että näistä luontokuvista nousee myös katsojalle esteettinen, tunnepohjainen tai ajatuksia herättävä kokemus”

Hedborg toimii Kouvolan Valokuvataiteilijoiden puheenjohtajana sekä jäsenenä Kamera-73 Kuusankoski ry:ssä. Hän on pitänyt useita valokuvanäyttelyitä eri puolilla Kouvolaa vuodesta 2017 lähtien.

Lue lisää:
www.tunnelmakuva.fi
www.facebook.com/anuhedborgphotography