Koko Suomi leipoo -ohjelman Jussi Mattsson piparinpaistossa

Koko Suomi leipoo -ohjelman Jussi Mattsson piparinpaistossa

Tv:n leivontaohjelmasta tuttu kotileipuri valmistaa yleisölle joulupipareita 13.12. & 27.12. Tervetuloa maistamaan!

Koko Suomi Jussi leipoo ja miksaa

Parhaillaan tv:ssä pyörivästä Koko Suomi leipoo -ohjelmasta tuttu Jussi Mattsson paistaa yleisölle joulupipareita teatterin aulassa perjantaina 13.12. klo 13 (ennen Herrasmieshuijarit-näytöstä klo 14) sekä 27.12. klo 18 (ennen Joulushow-näytöstä klo 19). Hän valmistaa piparit omalla reseptillään tekemästään taikinasta erilaisin juusto- ja yrttikoristein.

Jussi on yleisön tavattavissa noin tunnin ajan. Tule juttelemaan hänen kanssaan ja maistamaan herkullisia fine dining -pipareita. Tarjoilut glögeineen ovat maksuttomia.

Piparinpaistossa on 27.12. myös Jouni Koponen, joka hänkin osallistui samaan tv-kilpailuun.

Varsinainen moniosaaja

Jussi Mattsson työskentelee Kouvolan Teatterissa ääni- ja valomiehenä sekä avustaa tarvittaessa näyttämötekniikkaa. Lisäksi hän on muusikko, joka keikkailee trubaduurina ja Julian rock -bändin laulajana. Myös levytuottajan työt sekä erilaisten festivaalien ja messujen tekniset järjestelyt ovat hänelle tuttuja.

Ruoanlaitosta hän innostui kymmenisen vuotta sitten nähtyään MasterChef Australia -ohjelman. Leipominen ja jälkiruoat nousivat erityisiksi innostuksen kohteiksi vähän myöhemmin.

"Parasta leipomisessa on se, että luovuuteni pääsee kukkimaan! Bravuurini on merisuolaespressobrownie mokkajäätelöllä ja viskisuklaaganaacella sekä pistaasilumella", toteaa Mattsson hymyssäsuin.

 

Kuva: Anne Jokivirta