Illalla! -opiskelijaetu

Illalla! -opiskelijaetu

Illalla! kutsuu opiskelijat elämysten äärelle etuhinnoin.

Illalla! on loistava opiskelijaetu Kouvolan Teatterissa

Jotta opiskelija voisi haalia laajan oppimäärän myös elämysten osalta, teatterimme tekee sen helpoksi  huippuhintoja tarjoavalla opiskelijaedulla.-

Illalla! Iloa, inspiraatiota, elämyksiä

Illalla! on loistava mahdollisuus päästä nauttimaan ammattiteatterin laadukkaasta ohjelmistosta. Varauspäivän musikaaliliput maksavat vain á 12 € henkilö ja liput muihin näytöksiin vain á 6 € (norm. opiskelijahinta musikaaliin 26 €, muut 17 €). 

Etu koskee Kouvolan Teatterin oman tuotannon ohjelmistoa, joka tarkoittaa kaudella 2020 Herrasmieshuijarit -musikaalia, Anu Pentik -draamaa, Vaimoni on toista maata -komediaa sekä koko perheen näytelmää Adalmiinan helmi.

Etuliput voi varata näytöspäivänä teatterin lippukassalta, josta liput myös lunastetaan. Henkilökohtaisen edun saa opiskelijakorttia vastaan. Etu on voimassa sekä päivä- että iltanäytöksissä aina, kun salissa on tilaa (tämän voi tarkistaa esitysten sivuilta liput-linkistä).

Kouvolan Teatterin lippukassa, puh. 05-7400 330, ti-la klo 11-15 & 3 h ennen näytöksiä. (Salpausselänkatu 38, 45100 Kouvola).

Pssssst, tiesithän että ryhmille on omat etunsa.

Ennakkovarauksen jo aikaisemmin tekeville opiskelijaryhmille on tarjolla omat etuhintansa (Herrasmieshuijarit 18 €, Anu Pentik -näytelmä 14 €, muut 10 €). Ryhmät voivat varata myös teatterin kulissikierroksen näytöksen yhteyteen tai muuna aikana.