Haku nuortenteatteriin

Haku nuortenteatteriin

13–17-vuotias nuori, etsitkö uutta harrastusta? Hae mukaan 17.8. mennessä!

Haku nuortenteatteriin

Kouvolan Teatterin nuortenteatteriryhmään on vapautunut kuusi paikkaa. Mukaan viikoittain kokoontuvaan maksuttomaan ryhmään voivat hakea vuosina 2003–2007 syntyneet nuoret, jotka eivät ole aiemmin harrastaneet teatteria.

Hae mukaan 17.8. mennessä

Nuortenteatteri kokoontuu Kouvolan Teatterissa viikoittain tiistaisin kello 16–17.45 näyttelijöiden Elina Ylisuvannon ja Tiina Winterin johdolla. Ensimmäinen kokoontuminen on poikkeuksellisesti keskiviikkona 19.8. kello 16, mutta siitä lähtien tiistaisin.

Ryhmässä perehdytään teatteritaiteen moniin ulottuvuuksiin. Luvassa on ilmaisutaidon, improvisaation ja näyttelijäntyön harjoitteita, teatteriin ja sen osa-alueisiin tutustumista sekä omien esitysten tuottamista – rennolla otteella!

Ryhmä on aloittanut toimintansa syksyllä 2017. Uusien jäsenten valinnat tehdään hakemusten perusteella tiistaina 18.8., ja kaikille hakijoille ilmoitetaan päätöksestä. Nuorien edellytetään sitoutuvan toimintaan näytäntökaudeksi 2020–21.

Hae mukaan tällä lomakkeella

Nuortenteatterin tavoitteet

Yhteistyössä Kouvolan kaupungin nuorisopalvelujen ja Kouvolan Lakritsi Oy:n kanssa toteutettava nuortenteatteri tarjoaa maksuttoman, esteettömän ja matalan kynnyksen harrastusmahdollisuuden. Nuori perehtyy teatterin tekemiseen ja saa työkaluja itsensä ilmaisemiseen. Opetuksessa huomioidaan jokaisen yksilölliset vahvuudet ja kiinnostuksen kohteet, joita vahvistetaan.

Tällä kaudella erityistä on se, että nuortenteatteri on valittu mukaan valtakunnalliseen Nuori Näyttämö -hankkeeseen. Hankkeen aikana ryhmä valmistaa uudesta näytelmätekstistä nuorille suunnatun esityksen, joka nähdään aluefestivaalilla Kouvolan Teatterissa toukokuussa 2021. Lisätietoa hankkeesta