TubeTour2018

TubeTour2018

TubeTour 2018 saapuu Kouvolan Teatteriin: uudistettu ohjelma, yllätyksiä ja tubetunnelmaa! Meet & greet!

Tubettajien show tuo huipputyypit teatteriimme

Huipputubettajien vauhdikas show hiihtolomaviikolla Kouvolassa, mukana Herbalisti, Lakko, Mansikka, Mikirotta, Sita Salminen ja ZoneVD.

TubeTour2018, torstaina 1.3. klo 17-21 ohjelma:
klo 16 Ovet aukeavat
klo 17-18.30 Ohjelma alkaa: tubettajat stagella
klo 18.45/19-21 Meet & greet

Liput myynnissä Lippu.fi nettikaupassa & teatterilla.

Tapahtuma on ikärajaton, mutta alle 13-vuotiaita suositellaan osallistumaan yhdessä huoltajan tai sisaruksen kanssa. Meet & greet –osiossa kukin pääsee vuorollaan ottamaan kuvan tubettajien kanssa. Katso lisää: https://tubetour.fi/

Esiintyjät esittelyssä

Herbalisti
Huippusuosittu Herbalisti, Kouvolan lahja Tube-universumiin! Juuso tekee videoita täydellä sydämellä. Monipuolisten vlogien sekä pelivideoiden lisäksi Herba nauttii päästessään toteuttamaan unelmiaan ja ottamaan katsojat mukaan osaksi seikkailuja.

Lakko
Tämä mies ei juuri esittelyjä kaipaa! Supersuosittu ja moneen kertaan Tube-ansioistaan
palkittu Lakko on luontainen viihdyttäjä, jonka videoista huokuu tekemisen into ja
hauskanpito. Kekseliäät videot hauskuuttavat ja yllättävät!

Mansikkka
Tyylikäs lifestyle-vaikuttaja, joka rakastaa taidetta ja muotia ja inspiroituu tyylikokeiluista. Maiju antaa oman äänensä kuulua ja on saanut myös useita tunnustuksia ja suitsutusta käsitellessään rohkeasti myös vaikeampia aiheita.

Mikirotta
Sisältöjen suosittu monitaituri, jolta luonnistuvat perinteisten vlogien lisäksi niin urheilu-, peli- kuin haastevideotkin. Vauhdikasta menoa rikastuttavat usein myös ystävät! Mikaelin intohimoja ovat muun muassa frisbee-golf sekä ruoanlaitto.

Sita Salminen
Yksi tämän päivän seuratuimpia lifestyle-vaikuttajia, eikä ihme! Lämminhenkinen persoona, vahva pohjoisen murre ja tyylikästä sisältöä niin YouTubessa kuin Instagramissakin. Sitan kiinnostuksen kohteita ovat matkailu, ruoka ja liikunta, lisäksi hän tarttuu myös muihin itselleen tärkeisiin aiheisiin.

ZoneVD
ZoneVD on tunnettu energisestä sisällöstä, pelivideoista, vlogeista ja sketseistä, jotka
sytyttävät yleisön. Tutkivana luonteena Joona pureutuu mieluusti myös ympäröivään maailmaan ja sen ilmiöihin. YouTuben lisäksi urheilullinen Joona on niittänyt mainetta myös ilmaveivitaidoillaan

suomi

Katso lisää