Ruokarouvan tytär

Ruokarouvan tytär

20-luvulle vievä musiikkinäytelmä kertoo vapaudesta ja rohkeudesta. Uusi kotimainen näyttämöteos perustuu yhteen tämän hetken suosituimmista kirjoista. 

Ruokarouvan tytär

Teatterimme kantaesittää Enni Mustosen kirjaan perustuvan Ruokarouvan tytär –musiikkinäytelmän helmikuussa 2018 ja kevään näytökset ovat nyt myynnissä.

Siiville nostava tarina kertoo ystävyydestä, sisaruudesta sekä äidistä ja tyttärestä – naisista, jotka yhdessä kurkottavat kohti muutosta ja unelmia. Samalla tarina on runsas ja värikäs aikamatka 20-luvulle.

Näytelmän ohjaa Sini Pesonen ja sävellykset ovat Iikka Kahrin. Rooleissa mm.  Emma-Sofia Hautala.

Kaikki tuntuu olevan mahdollista nuoruudessa, etenkin iloisella 20-luvulla!

Naisylioppilaat, polkkatukka, uudet aatteet! Lahjakkaat sisarukset Kirsti ja Alli elävät nuoruuttaan intohimoisesti. Yllättävä käänne kuitenkin pysähdyttää ja pakottaa Kirstin ponnistelemaan unelmiensa eteen. Ida-äidin kannustamana hän lähtee Pariisiin opiskelemaan ja uutta alkua etsimään, mutta suuri kaupunki ei tarjoa helppoa unelmaa. Itseään, tai rakkautta ei ehkä tarvitsisi etsiä niin kaukaa? 

Kuvitteellisia tapahtumia ja historiaa yhdistävässä tarinassa vilahtelee tuttuja henkilöitä Olavi Paavolaisesta Coco Chaneliin.

Värikästä kerrontaa Enni Mustosen tapaan

Kirjailija Enni Mustonen tunnetaan taitavasta ja historiaa eläväksi tekevästä kerronnastaan - nyt tästä saa nauttia myös teatterissa!

Ruokarouvan tytär jatkaa Syrjästäkatsojan tarinoita –sarjaa (Otava) ja on saavuttanut valtavan suosion luetuimpien kirjojen joukossa. Voimaannuttavasta näytelmästä nauttii myös kirjasarjaa tuntematon yleisö.

Lahjakortti Äidille, Mummille tai kummille? Kysy lisää lippukassaltamme.

 

Ohjaus: Sini Pesonen
Käsikirjoitus: Enni Mustonen
Sävellykset: Iikka Kahri
Lavastus: Camilla Nenonen
Pukusuunnittelu: Laura Dammert
Rooleissa: mm. kuvan Emma-Sofia Hautala

Katso lisää

Teatteria, taidetta ja hyvää ruokaa. Mitäpä sitä muuta?