Näytelmä joka menee pieleen

Näytelmä joka menee pieleen

Maineikas brittifarssi, taidokkaan mokaamisen juhlaa! Varaa liput ja varmista riemukas elämys.

Lontoolaisen pikkupubin näyttämöltä suuren näyttämön mittasuhteisiin ja maailmanmaineeseen kivunnut & huippupalkintojakin kahminut farssikomedia valloittaa ensi syksynä Kouvolan Teatterissa!

Taidokkaan mokaamisen juhlaa!

Näyttelijäseurue on päättänyt kerrankin onnistua, ensi-ilta "Murha Havershamin kartanossa" on valmis alkamaan! - Mitä nyt pari teknistä pikkuseikkaa vaatisi vielä vähän viimeistelyä…

Niinpä niin. Tästä alkaa aivan todellinen jännitysnäytelmä, sillä homma karkaa herkullisesti käsistä. Kaikki, mikä voi mennä pieleen, menee pieleen. Lavasteet horjuvat ja hajoilevat, eivätkä näyttelijät ole rooleissaan sen luotettavampia. Murhamysteeristä kehkeytyy järkyttävä virkistävä tapahtumien vyöry, joka todella vie huolet mukanaan!

Maamme takaykkösrivin farssiohjaaja Mika Nuojuan rytmittämä uskomattoman hullu nauruuntappaja naurupommi tarjoaa hillitöntä tilannehuumoria sekä hyvän syyn jättää kotisohva yhdeksi illaksi.

Ihastuttavan tikahduttava elämys odottaa sinua! Liput myynnissä NYT.

Alkuperäisteos The Play That Goes Wrong
mm. parhaan uuden komedian Olivier-palkinto 2015

 

Kritiikit: 

Broadway-yleisön kommentti: “Hilarous! My face cheeks still hurt from laughing. Definitely go see it.”

Broadway-yleisön kommentti: “I couldn’t stop laughing, do yourself a favour and go and see this. Brilliant.”

Oulun kaupunginteatterin ensi-illasta sanottua: ”Yleisön jatkuva kuhina ja hihitys varioi huutonaurun, hengen haukonnan ja kiljahdusten kanssa. (...) Kahden tunnin jälkeen selkeitä muistikuvia kohellusten ilotulituksen yksityiskohdista ei ehkä ole, mutta vatsa on kipeä ja poskilihakset kramppaavat.” Kaleva 14.3.2017

Ohjaus: Mika Nuojua
Lavastus ja pukusuunnittelu: Sanna Halme
Käsikirjoitus: Henry Lewis, Jonathan Sayer & Henry Shields
Rooleissa: Raimo Räty, Jussi Puhakka, Hannele Laaksonen, Panu Poutanen, Rebecca Viitala, Satu Taalikainen, Emma-Sofia Hautala ja Petteri Hautala.

Katso lisää