Mustapukuinen nainen

Mustapukuinen nainen

Hiipivää jännitystä brittityyliin, ensi-ilta 25.1.2019

Mustapukuinen nainen

Jännitystä tihkuvassa tarinassa nuori asianajaja Artur Kipps lähetetään erakkona pidetyn rouva Drablown hautajaisiin kaukaiseen Englannin kolkkaan.

Kipps selvittää edesmenneen rouvan papereita ja asiakirjoja autuaan tietämättömänä traagisista salaisuuksista, jotka hylätty talo on sisäänsä sulkenut. Pian oudot tapahtumat alkavat kiertyä Kippsin kannoille ja tuntuu kuin kaikkein kamalimmatkin pelot saattaisivat olla totta. 

Vuosia myöhemmin Kipps haluaa palata mieltään vaivaaviin muistoihin, ja kertoo tarinansa näyttelijälle päästäkseen eroon painajaisistaan. Upeasti visualisoitu kertomus ei sovi kaikkein heikkohermoisimmille. Varaudu kauhunväreisiin!

Koe valtavan suosion Lontoossa saavuttanut teos teatterissamme

Susan Hillin romaaniin The Woman in Black perustuva näytelmä on mukaansatempaava ja yllätyksellinen. Maailmankuulua näytelmää on esitetty Lontoossa jo 30 vuotta, ja siellä sen on nähnyt jo 8 miljoonaa katsojaa. Vuonna 2012 sai ensi-iltansa romaaniin perustuva trillerielokuva, jota tähditti (Harry Potterina tunnettu) Daniel Radcliffe. Kouvolan Teatterissa rooleissa nähdään Panu Poutanen ja Sami Kosola, ohjaajana Veli-Matti Karén

Klassikkoasemaan kivunnut teos kiinnostaa myös perheen nuoria. Kun tavaraa on jo paljon, miten olisi elämyslahja pukinkonttiin? Lahjakortit lippukassaltamme.

Ensi-ilta Kouvolan Teatterin suurella näyttämöllä 25.1.2019.

Katso ennakkovideo >>
 

suomi

Ohjaus Veli-Matti Karén
Suomennos Marja Alopaeus
Lavastus ja valosuunnittelu Esa Kurri
Pukusuunnittelu Leila Kosonen
Äänisuunnittelu Kari Mitikka
Rooleissa Panu Poutanen ja Sami Kosola

Katso lisää