Maukka, Väykkä ja suuri seikkailu

Maukka, Väykkä ja suuri seikkailu

Viimeiset näytökset! Kiirehdi katsomaan pikkuväen kanssa.

Koko perheen näytelmä puhkuu seikkailua, tanssia ja laulua

On aivan tavallinen harmaan tylsä päivä. Maukka janoaa seikkailua, joka voisi alkaa ihan pienesti, paisua, rönsytä ja vaikka räjähtää! Mutta mitään ei tapahdu. Se sopiii hyvin Väykälle... Kunnes yllättäen posteljooni Vuohi Mäk Käkättimen kömmähdys saa aikaan vipinää ja uskokaa tai älkää, aivan oikean aarrejahdin.

Maukan ja Väykän lujaa ystävyyttä koetellaan, kun seikkailu vyöryä kiepsahtaa hieman liian valtavaksi. Kahden erilaisen luonteen ei ole aina helppo tulla toimeen, mutta onneksi yhteiselon kompastuksista voi oppia. Sinisessä talossa, mäen päällä asustaa aivan onnelliset, hieman erilaiset, kissa ja koira.

Suosittuihin Timo Parvelan kirjoihin perustuvan näytelmän on dramatisoinut Johanna Sorjonen, joka on myös ohjannut kantaesityksen Kouvolan Teatterin suurelle näyttämölle.

"Sorjosen pyörönäyttämöohjaus on miellyttävän rauhallinen, mutta tempo ei laahaa. Seikkailukertomuksen juoni etenee klassisia polkuja kohti suurta sovitusta. (...) Näyttelijät tekevät kautta linjan ilmeikästä työtä roolejaan kuitenkaan liioittelematta." Ilkka Kuosmanen, ESS 23.4.

"Täyteläinen näyttämökuva ja äänimaisema linnunviserryksineen kaappaavat katsojat satuun (...)" Irma Jäppinen, KoSa 21.4.

Viimeiset näytökset keskiviikkoisin 21. & 28.11. klo 10.
Kysy koulu- ja päiväkotiryhmien etuhinnat teatterilta!

suomi
Kritiikit: 

"(...) tuntui kuin te olisitte oikeita eläimiä, ja osaisitte näytellä täydellisesti hahmoja. Laulut olivat myös täydellisiä. Olitte kaikki parhaita ja tosi hyviä." Lapsen palaute

"(...) hauskuutta ja naurua! Iloisia hahmoja." Lapsen palaute

"Lavasteet oli tosi hienoja ja värikkäitä. Kaikki asut oli hyvin suunniteltu." Lapsen palaute

Ohjaus & dramatisointi Johanna Sorjonen
Sävellykset Petteri Hautala
Koreografiat Satu Taalikainen
Lavastus ja pukusuunnittelu Sanna Halme
Rooleissa Nina Petelius-Lehto, Panu Poutanen, Emma-Sofia Hautala, Petteri Hautala, Veli-Matti Karén, Rebecca Viitala, Tiina Winter ja Satu Taalikainen.

Katso lisää

Maukka ja Väykkä ystävineen nähdään pian teatterissamme. Lavastuksen ja puvustuksen on suunnitellut Sanna Halme (kuva).