Break The Fight

Break The Fight

Räjähtävän taidokasta breikkausta, räppäystä ja videota. Koulukiusaamista vastaan ja erilaisuuden puolesta.

Break the Fight - I was here!

Mikä meitä erottaa? Mikä meitä yhdistää? Mitä oikeastaan tarkoitetaan heikkoudella ja mitä on vahvuus? Itseksi tuleminen ja itsenä oleminen - mitä se vaatii?

Arja Tiili Dance Companyn käsittelyssä vallankäytön ja valtapeleihin liittyviä teemoja. Tanssillinen esitys kertoo uskalluksesta olla oma itsensä ja ymmärryksestä hyväksyä muut sellaisina kuin he ovat. Meissä kaikissa samaa ovat tunteet. Näytämme erilaisilta, puhumme eri kieliä ja uskomme erilaisiin asioihin, mutta voiko erilaisuudessa itää mahdollisuus?

Viestiä välittävät katukulttuurista tutut elementit, kuten b-boying eli breikkaus, maustettuna nykytanssilla ja räppäyksellä sekä videoanimaatiolla.

"Mmm, it can't be wrong Take my heart and make it strong, baby You're simply the best, better than all the rest Better than anyone, anyone I've ever met I'm stuck on your heart; I hang on every word you say Tear us apart no, no, baby, I would rather be dead."
Tina Turner, Simply the Best

www.breakthefight.com
Facebook: Break the Fight
Instagram: breakthefight
#breakthefight

Konsepti, koreografia & ohjaus: Arja Tiili
Tanssijat: Arttu Halmetoja/Gust,  Emre Sevim/Emko, Elena Ruuskanen
Räppääjä: Mercedes Bentso/ Linda Maria Roine
Äänisuunnittelu: Jouni Tauriainen
Videoanimaatiot: Jyrki Riekki
Videoeditointi: Ari Tarvainen
Valo- ja tilasuunnittelu: Ainu Palmu
Pukusuunnittelu: Antti Asplund
Tuotanto: Arja Tiili Dance Company
Vain ma 6.11. klo 19, suuri näyttämö. Liput myynnissä 9.8. alk.

Kritiikit: 

“Break the Fight- I was here! vie eteenpäin breakdancen alkuperäistä väkivallan ja rasismin vastaista sanomaa. Tämä on esitys, joka jokaisen koulun tulisi tilata taistelussaan koulukiusaamista vastaan.” Jenny Jägerhorn, HBL 28.3.2015

Katso lisää