Avioliitto on ikuista

Avioliitto on ikuista

Vauhdikas farssi valaisee huumorillaan enää 3 esityksen verran. Armotonta huumoria syksyn pimeisiin!

Avioliitto on ikuista

"Ikinä en ole nähnyt näin mahtavaa esitystä. Aivan huippua! Täyttä toimintaa alusta loppuun ja huippunäyttelijät. Ilo irti elämästä ja loppumatonta naurua!" Yleisöpalaute

Bestseller-kirjailija Heikki Ilonen ja hänen vaimonsa ovat mainoskiertueella. Välit ovat viileähköt, rouvan intressit koskevat lähinnä kirjan myyntituottoja.

Farssi pääsee vauhtiin, kun pariskunta majoitetaan hotellihuoneeseen, johon on yllättäen tehty päällekkäisvaraus. Samaan huoneeseen majoitetaan konservatiivinen ja perhearvoja korostava ministeri Kyösti Kataja sekä hänen lööppijulkisuutta tavoitteleva rakastajattarensa Linda. Riemastuttava katastrofi jatkaa vyörymistään, kun paikalle osuu skandaaleja metsästävä talk show –juontaja, julkkiksia bongaava pikkolo, varasteleva siivooja – niin ja tietenkin haitaria soittava nunna.

Vain kaksi näyttelijää, kymmenen roolia!

Ovet käyvät ja väärinkäsityksiltä ei todellakaan vältytä. Yllätys on, että esityksen kaikki kymmenen roolia tekevät Mika ja Tuija Nuojua. Siviilissä he ovat olleet avioliitossa pienen ikuisuuden. 
"Menkää ihmeessä kattomaan, kannattaa!"   "Mieletön!!!"  Yleisöpalautteita

Viimeiset näytökset to 29.11. klo 19, pe 30.11. klo 14 & 19

Vink-vink, täydellinen valinta pikkujouluaikaan! Varaa pian seurueellesi & jouluiset tarjoilut oheen.

 

suomi

Käsikirjoitus: Philip LaZebnik ja Kingsley Day
Sovitus ja ohjaus: Mika Nuojua
Suomennos: Timo Mikkola
Rooleissa: Mika Nuojua ja Tuija Nuojua

Katso lisää