Etukortit

Etukortit

Etua asiakkaillemme

S-Etunäytökset
S-Etukortilla -2 € alennus lipun hinnoista erikseen mainittuina näytösaikoina. Etu on talouskohtainen, ei ryhmävarauksia.

K9-kortti ysiluokkalaisille
Kouvolan alueen ysiluokkalaisille jaettu K9-kortti oikeuttaa ysiluokan oppilaat vapaalippuun teatterimme omissa näytöksissä sekä Joulushow:ssa (ei vierailuesityksissä). K9-kortilla ei voi tehdä ennakkovarausta, joten soita lippukassalle ja varmista, onko näytöksessä tilaa.

Opiskelijoiden erityisalennukset
SAMOK- ja SYL -opiskelijakorteilla liput puhenäytelmiin 12 € (norm. 17 €) ja musiikkinäytelmiin 15–20 € (norm. 26–24 €). Varauspäivän näytöksiin yksittäiset opiskelijaliput vielä edullisemmin ryhmälipun hinnalla.

Virta-kortti
Kouvolan kaupungin Virta-kortti on tarkoitettu takuueläkettä tai täydentävää toimeentulotukea saaville. 20 euroa maksavan kortin myyntipaikat ovat yhteispalvelupiste ja kaupungin omat uimahallit. Katso lisää: http://www.kouvola.fi/index/kulttuurijavapaa-aika/kulttuuri/virta-kortti...

Virta-kortilla ilmainen pääsy päivänäytöksiin ma-pe, ei koske vierailuja. Lippu on varattava etukäteen – varattaessa mainitaan Virta-kortti. Etu on henkilökohtainen, ei ryhmävarauksia.

Liity Facebook-ryhmäämme ja saat tiedon mahdollisista pikatarjouksista.