Töihin teatterin myynti- ja markkinointitehtäviin?

Töihin teatterin myynti- ja markkinointitehtäviin?

Oletko idearikas ja luova osaaja? Hae myynti- ja markkinointitehtäviin teatterille 13.12. mennessä.

Haussa myynnin ja markkinoinnin ammattilainen

Kouvolan Teatteri etsii idearikasta ja luovaa ammattilaista myynti- ja markkinointitehtäviin suunnittelemaan ja toteuttamaan teatterin markkinointiviestintää.

Tehtäviisi kuuluu muun muassa markkinoinnin strategian suunnittelu ja budjetointi, tekstisisältöjen tuottaminen, kampanjoiden ja konseptien ideointi sekä asiakkuuksien ja myynnin kehittäminen. Vastaat tiimisi kanssa aktiivisesta myyntityöstä ja markkinointitoimien toteuttamisesta eri kanavissa sekä seuraat ja raportoit toimien tuloksellisuutta.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta vastuullisista myynti- ja markkinointitehtävistä, oma-aloitteista ja rohkeaa työotetta, sujuvaa kirjallista taitoa, graafisten ohjelmistojen ja digitaalisen markkinoinnin tuntemusta, soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä kiinnostusta kulttuuripalveluita kohtaan.

Tehtävä täytetään toistaiseksi voimassa olevana alkuvuodesta sopimuksen mukaan.

Teatteri työnantajana

Kouvolan Teatteri Oy on keskisuuri ammattiteatteri, joka tarjoaa elämyksiä vuosittain noin 40 000 katsojalle. Vakituista henkilökuntaa on nelisenkymmentä, ja omien 5-6 vuosittaisen ensi-illan lisäksi tarjoamme useita vierailuesityksiä ja yleisötyötapahtumia.

Tiedustelut ja hakemukset

Tiedustelut: talouspäällikkö Mervi Ihalainen, p. 040 525 7934, alla mainittuina aikoina

  • ke 5.12. klo 12-14
  • ti 11.12. klo 15-17

Hakemukset palkkatoiveineen to 13.12. mennessä:
mervi.ihalainen(at)kouvolanteatteri.fi