Tähtihetkiä yrityksille

Tähtihetkiä yrityksille

Täydellinen ilta on helppo järjestää. Teatterimme kutsuu viihtymään.

Tähtihetkiä yrityksille

Tarjoamme helpon ja toimivan kehyksen yrityksenne illanviettoon. Olemme usein kuulleet huokauksen, miten kätevää on, kun tietää illan kehyksen jo etukäteen. Kun varaa teatteriliput porukalle ja herkut siihen oheen, konsepti on selvä. Valitse siis sopiva näytös & tarjoilut joulumielellä tai ihan vain vesikielellä.

Kylmää, räntää, pimeää? Me tarjoamme musiikkia, huumoria, elämää.

Makuja on monia, niin erilaisia näytösvaihtoehtojakin. Marraskuussa ohjelmistoon tuleva Patriarkka on tarina, josta jokainen löytää oman pointtinsa. Nasevasti sanailtu draama tuo näyttämölle jokaiselle läheisiä, mm. sukupolvien kohtaamiseen liittyviä, aiheita sekä tarkasti maaliin osuvaa huumoria, nautitaan!

Miehen kylkiluu -komedia puolestaan kertoo rakkaudennälästä pikkaisen pirullisesti ja virkistävän farssimaisella tyylillä: "(...) klassikkonäytelmästä syntyi kahdeksan teatterin yhteistyöllä viiden tähden farssi. (…) taitavasti rytmitetty, hilpeitä tanssimuuveja ja koomisia kompositioita rönsyilevä teos." M.Säkö, HS 28.9.

Musikaalin ystäviä hemmottelee suuren luokan My Fair Lady, jonka raikas toteutus sisältää huumoria, taidokasta musiikkiosaamista sekä runsaan visualisoinnin. "Tällä esityksen energialla elän ainakin viikon! Kiitos koko työryhmälle." Yleisökommentti

Jos taas kaipaatte tikahduttavaa farssimenoa, valintanne on Avioliitto on ikuista. Riemastuttava katastrofi lähtee vyörymään, kun kirjailija Ilosen ja hänen rouvansa hotellihuoneeseen on tehty päällekkäisvaraus. Kaksi näyttelijää, Mika & Tuija Nuojua, tekevät kaikki kymmenen roolia! Vain 6 näytöstä 14.-30.11.

Tarjoiluvaihtoehtoja herkkusuille

Kuplivat kuohujuomat, suolaisia suupaloja, kahvi ja leivos? Teatteriravintola tarjoaa hyvät valikoimat isoon tai pieneen herkkunälkään, esim:

Piccolo-kuohuviini 18,7 cl & pikkupiiraat, yht. 18 €
(valitse sieni- tai riistatäyte)

My Fair Lady -mangoleivos & kahvi, yht. 18 €

Joulutorttu ja glögi 6 €
Joulutorttu ja terästetty glögi 9 €

Joulumenu ryhmille (min 20 hlö) 25-30 €

Katso lisää valikoimaa >>

Tutustu ohjelmistoon tarkemmin:

Juha Jokela: Patriarkka, 8.11. alk. >>
Maria Jotuni – Mikko Roiha: Miehen kylkiluu >>
Lerner – Loewe: My Fair Lady >>
LaZebnik – Day: Avioliitto on ikuista >>
 

Ryhmäasiakkaita palvelee teatterin toimisto puh. 05-7400 300 ark. 9-16.
& Teatteriravintola. puh 044-777 06 57.