Tähtihetkiä arjen keskelle & juhlakauteen

Tähtihetkiä arjen keskelle & juhlakauteen

Kaupungin klubein tunnelma & fiilistä stagen täydeltä!

Oletko huomannut, että Kouvolan Teatteri tarjoaa tähtihetkiä myös [klubi]lla syksyn mittaan?  Ja suuren näyttämön ohjelmisto täydentyy yhä runsaammaksi kohti pikkujouluaikaa, jota koskien tässä tulee pari vinkkiä.

[klubi]lla voit nauttia ravintolan antimia mukavasti esityksen aikana ja suuren näyttämön esityksiin voit valita mieleisesi herkut ennen näytöstä tai väliajalle.  Ryhmille myös ruokailut, pikkujouluteemalla tai vaikkapa pikkubileteemalla.  Tule viihtymään ja rentoutumaan pienen irtioton tai isomman juhlahuuman merkeissä!

Tutustu syyspimeiden ohjelmistoon ja valitse omasi

Balladeja ja paljastuksia -lauluilta
Anna-Leena Härkösen sanoittamia lauluja sekä tarinoita kulissien takaa näyttelijöiden, Elina Ylisuvanto ja Veli-Matti Karén, esittäminä ja pianisti Päivi Federleyn säestämänä. Tämä valovoima tekee hyvää! Vain ke 4.10. ja ti 17.10. klo 19 [klubi]lla (24/22/17 €)

Impro & Stand up
Suositut impro-illat on nyt maustettu paljon kysytyllä stand upilla! ”Sitä saa, mitä tilaa” lupaa näyttelijöidemme impro-ryhmä, hörönauruvaroitus!  Vierailevana stand up -koomikkona Arimo Mustonen 10.10. ja Mikko Vaismaa 21.11. Esitykset alkavat klo 19 klubilla, baari avoinna jo klo 18. (18/14 €)

Näytelmä joka menee pieleen -farssi
"HILARIOUS! My face cheeks still hurt from laughing. Definitely go see it." Näin kommentoi eräs katsoja Broadwaylla tätä riemukasta tapahtumien vyöryä, joten tässä varma valinta piristystä kaipaavalle! Pikkujouluajan hervotonta laatuviihdettä! 3.11. alk. suuri näyttämö (24/22/17 €)

Joulushow, se tulee taas…
Teatterimme oma, hurmaava Joulushow vie tällä kertaa mm. Suomen historian pikakurssille sekä viihdemusiikin värikkäisiin vuosiin - mutta myös jouluiset sävelet sekä sketsit hehkuttavat poskia!
 15.11.-16.12. suuri näyttämö (24/22 €)

Varaa tarjoilut Teatteriravintolan nettilomakkeen kautta tai soita 044-7770657.