Piristystä pimeään, ideoita ole hyvä

Piristystä pimeään, ideoita ole hyvä

Piristystä pimeään ja ne pikkujoulutkin vielä! Teatterimme kutsuu viihtymään.

Tähtihetkiä teatterissa

Täydellinen ilta on helppo järjestää. Valitse mieleinen näytös ja varaa tarjoilut oheen, joulumielellä tai ihan vain vesi kielellä. Me huolehdimme siitä, että elämys lämmittää mieltä, inspiroi ja virkistää.

Kylmää, räntää, pimeää? Me tarjoamme musiikkia, huumoria, elämää.

Makuja on monia, niin erilaisia näytösvaihtoehtojakin. Juuri ensi-iltansa saanut Patriarkka on tarina, josta jokainen löytää oman pointtinsa. Tarjolla on loistavia roolisuorituksia ja todelta tuntuvia hahmoja sekä koskettavia teemoja, tämä kaikki maustettuna ripauksella huumoria! "Kiitos, kun sain nähdä sukuni ulkopuolisin silmin. Koskettava, pysäyttävä, hauska, kaunis, totta." Yleisöpalaute

Miehen kylkiluu -komedia puolestaan kertoo rakkaudennälästä pikkaisen pirullisesti ja virkistävän farssimaisella tyylillä: "(...) klassikkonäytelmästä syntyi kahdeksan teatterin yhteistyöllä viiden tähden farssi. (…) taitavasti rytmitetty, hilpeitä tanssimuuveja ja koomisia kompositioita rönsyilevä teos." M.Säkö, HS 28.9.

Musikaalin ystäviä hemmottelee suuren luokan My Fair Lady, jonka raikas toteutus sisältää taidokasta musiikkiosaamista sekä runsaan visualisoinnin. "Emma-Sofia Hautala loistaa ihanasti olemuksellaan ja äänellään." &"Tällä esityksen energialla elän ainakin viikon! Kiitos koko työryhmälle." Yleisökommentteja

Jos taas kaipaatte tikahduttavaa farssimenoa vaikkapa pikkujoulutunnelman nostattamiseen, valintanne on Avioliitto on ikuista. Riemastuttava katastrofi lähtee vyörymään, kun kirjailija Ilosen ja hänen rouvansa hotellihuoneeseen on tehty päällekkäisvaraus. Kaksi näyttelijää, Mika & Tuija Nuojua, tekevät kaikki kymmenen roolia! Vain 6 näytöstä 14.-30.11.

Tarjoiluvaihtoehtoja herkkusuille

Kuplivat kuohujuomat, suolaisia suupaloja, kahvi ja leivos? Teatteriravintola tarjoaa hyvät valikoimat herkkunälkään (ryhmille myös joulumenu), esim:

Piccolo-kuohuviini 18,7 cl & pikkupiiraat, yht. 18 €
(valitse sieni- tai riistatäyte)

My Fair Lady -mangoleivos & kahvi, yht. 18 €

Tilaa kätevästi nettilomakkeella >>

Tutustu ohjelmistoon tarkemmin & osta liput:

Juha Jokela: Patriarkka, 8.11. alk. >>
Maria Jotuni – Mikko Roiha: Miehen kylkiluu >>
Lerner – Loewe: My Fair Lady >>
LaZebnik – Day: Avioliitto on ikuista >>

Kouvolan Teatterin lippukassa 05-7400 330 ti-la klo 11-15 & 3 h ennen iltaesityksiä.
Teatteriravintola 044-777 06 57.